Wendy van Dijk kreeg een bindweefselmassage..

Van binnen en van buiten
Voor Wendy van Dijk gaan uiterlijk en innerlijk samen. “Er goed uitzien is voor iedereen wel belangrijk, want dat betekent dat je je goed voelt. Dat gaat tenminste in mijn geval wel samen.” Wendy’s geheim van er goed uitzien zit hem in sport en ontspanning. “Ik denk dat sporten heel erg belangrijk is voor het hebben van een goede huid. En mijn ontspanning zit hem vooral in vakanties: lekker naar een zonnig eiland zoals Ibiza.”

Bindweefselmassage
De bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Het verhoogd de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt. Na de massage krijgt Wendy een koud en vochtinbrengend masker.

Plastische chirurgie
Volgens Wendy moet van plastische chirurgie met mate gebruik worden gemaakt. “Ik zag laatst Madonna en dacht 'o nee: helemaal opgevuld'. Het lijkt wel alsof bijna alle artiesten zich verliezen en erin doorslaan. Daar zal ik altijd voor waken.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png