Assisteer mij
Assisteer mij

Wendy van Dijk kreeg een bindweefselmassage..

Van binnen en van buiten
Voor Wendy van Dijk gaan uiterlijk en innerlijk samen. “Er goed uitzien is voor iedereen wel belangrijk, want dat betekent dat je je goed voelt. Dat gaat tenminste in mijn geval wel samen.” Wendy’s geheim van er goed uitzien zit hem in sport en ontspanning. “Ik denk dat sporten heel erg belangrijk is voor het hebben van een goede huid. En mijn ontspanning zit hem vooral in vakanties: lekker naar een zonnig eiland zoals Ibiza.”

Bindweefselmassage
De bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Het verhoogd de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt. Na de massage krijgt Wendy een koud en vochtinbrengend masker.

Plastische chirurgie
Volgens Wendy moet van plastische chirurgie met mate gebruik worden gemaakt. “Ik zag laatst Madonna en dacht 'o nee: helemaal opgevuld'. Het lijkt wel alsof bijna alle artiesten zich verliezen en erin doorslaan. Daar zal ik altijd voor waken.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.