Ik ben de hele dag mijn wenkbrauwen aan het optrekken en aan het knipperen met mijn ogen. Erg vermoeiend.

Tijdens het consult legt de plastisch chirurg uit wat een wenkbrauw-voorhoofdlift in houdt. De overtollige ooglidhuid wordt verwijderd, zodat de ogen weer duidelijk zijn te zien.

Operatie
Voor de operatie tekent de specialist af waar overtollige huid zit en op welke plek deze gelift moet worden. Eerst wordt de ooglidcorrectie uitgevoerd en daarna de wenkbrauwlift. Zo kan de specialist precies inschatten hoeveel de huid moet worden gelift.

Correctie bovenoogleden
De plastisch chirurg neemt tijdens een ooglidcorrectie overtollige huid, vetweefsel en soms ook spierweefsel weg via een snede in de natuurlijke oogplooi.

Wenkbrauwcorrectie
Door middel van een snede in de voorste haargrens en de slapen kunnen de afhangende wenkbrauwen weer op de oorspronkelijke plaats worden teruggeplaatst.

Resultaat
Toos is erg tevreden over het eindresultaat. Ze hoeft haar wenkbrauwen niet meer continu op te trekken en is de vermoeide blik ook kwijt.


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.