Nikki Plessen laat zich professioneel opmaken in de MediSpa

“Bij mijn werk komt heel veel make-up om de hoek kijken. En dat is heel leuk, maar als ik thuis op de bank zit wil ik even helemaal niks. Hooguit een beetje mascara en een liplglossje”.

Make-up advies
Aan de MediSpa in Amsterdam zijn visagisten verbonden, waar je je door kunt laten opmaken en adviseren. Visagiste Karen Schreuder verzorgt verschillende make-up behandelingen, zoals dag make-up, make-up met uitleg (op schrift), exclusieve/avond make-up en bruidsmake-up eventueel op locatie (ook voor bruidsmeisjes en familieleden).

Haute Couleur By Terry
Tijdens het opmaken kun je te weten komen hoe je de sterke kanten van het gezicht accentueert of hoe je vermoeidheid kunt camoufleren. De Bergman Kliniek werkt exclusief met de 'Haute Couleur' producten van het make-up merk By Terry. Deze producten zijn ontwikkeld door de make-up artist van de internationale jetset, Terry de Gunzberg. Terry werkte jarenlang voor modehuis Yves Saint Laurent waar zij make-up collecties ontwikkelde.

Plastische chirurgie?
Nikkie staat best open tegenover plastische chirurgie, zolang het maar met mate gebeurt. “Als jij je heel ongelukkig voelt en je kan dat verhelpen door plastische chirurgie, waarom zou je het dan niet doen? Maar je kan er ook in doorslaan: je moet er daarom wel uit blijven zien als ‘jouw leeftijd’. Dus niet helemaal strak, terwijl je zestig jaar bent.”

Workshop
Wil jij weten welk soort foundation bij je huidtype past of welke kleur oogschaduw het beste bij jouw ogen past? Laat je dan adviseren in de MediSpa in Amsterdam. Je kunt je ook opgeven voor een van de inspirerende make-up workshops onder leiding van Barbara Folkers.

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png