Debby is na de S-lift een femme fatale geworden....


Volgens haar omgeving bekommert Debby zich veel om haar uiterlijk. “Er goed uitzien is voor Debby enorm belangrijk. Ze is altijd bezig met haar uiterlijk, qua kleding en verzorging”. Bij haar kledingkeuze houdt Debby rekening met haar rimpels: “Ik kan geen coltrui aan. Dan gaat al dat vel hangen. Ook sta ik regelmatig huilend voor de spiegel. Ik kan er niets meer aan doen: ik kan smeren wat ik wil, maar die rimpels blijven en worden alleen maar erger.”

Consult
Tijdens het consult met de plastisch chirurg Erik Laban bespreekt Debby haar wensen. De plastisch chirurg beoordeelt de conditie van de huid en bekijkt waar de huid zal worden ingenomen. De chirurg stelt een correctie van de bovenoogleden voor, zodat Debby niet constant haar wenkbrauwen meer hoeft op te trekken.

Operatie
Bij de S-lift wordt overtollig vetweefsel verwijderd, de onderliggende spieren worden strakgetrokken en de huid van het gezicht wordt glad getrokken. Met twee kleine incisies bij de oorstreek wordt het onderhuidse weefsel aangetrokken en vastgezet. Ook de bovenoogleden worden gecorrigeerd bij Debby. De plastisch chirurg neemt tijdens een ooglidcorrectie overtollige huid, vetweefsel en soms ook spierweefsel weg via een snede in de natuurlijke oogplooi.

Resultaat
Na zes weken ontmoet Corine Debby om het resultaat van de cosmetische ingreep te bekijken. Debby ziet er stralend uit. “Zo voel ik me ook. De behandeling was een 'peace of cake': ik had geen pijn en het was niet blauw geworden”.

Debby’s nicht en haar vriendin merken veel verschil: “Ik vind haar wel veranderd door de S-lift. Ze is zelfverzekerder geworden en veel blijer. Debby was al een mooie vrouw maar is nu een femme fatale geworden”.

 Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.