Vivian Slingerland krijgt een Bergman Purifying Treatment

 

"Er goed uitzien hoort er toch wel een beetje bij. Zelf heb ik een hekel aan make-up. Het is maar dat ik het voor mijn werk op moet, maar verder doe ik liever geen make-up op. Slapen met make-up doe ik absoluut niet. Ik reinig altijd eerst mijn gezicht met de Face Wash van Bergman, daarna de 24 Hour Guard eroverheen en de oogcrème op."

Gezichtsbehandeling
De specialiste bekijkt de huid van Vivian om te bepalen welke behandeling het beste past. Vivian heeft een onrustige huid, waardoor de Bergman Purifying Treatment zeer geschikt is. Deze behandeling bestaat uit een verzachtend- en een algenmasker in een combinatie met speciale massages. Onzuiverheden worden bij de bron aangepakt, de huid wordt diep gereinigd en poriën verkleint. Wat overblijft is een schone, matte huid.

 Plastische chirurgie
"Vroeger had ik zoiets van nou dat doe je toch niet! Maar je ziet toch ook heel vaak dat het mensen helpt. Als je ergens enorm van baalt dat niet goed zit of anders is geworden met de jaren en waar je echt ongelukkig van wordt… ja, waarom zou je het dan niet doen?"

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.