Ik voel me nu veel zekerder en lekkerder in mijn vel..

Zwangerschap
Na de geboorte van haar twee zonen voelt Katinka zich niet meer prettig in haar lijf, ondanks dat ze wekelijks meerdere keren de sportschool bezoekt. "Ik ben afgevallen en sport regelmatig, maar ik krijg mijn buik niet meer strak. Mijn borsten zijn een cupmaat kleiner geworden en ze hangen. Soms feliciteren mensen me, omdat ze denken dat ik weer zwanger ben. Ik baal dan als een stekker."

Zelfvertrouwen
Ook in de relatie met haar man is sinds de zwangerschappen het een en ander veranderd: "Als ik naakt ben draai ik het liefst mijn rug naar mijn man." Katinka’s man ziet ook in dat zijn vrouw problemen heeft met haar figuur: "Ik denk dat onze relatie wel iets is veranderd. Katinka geeft zich letterlijk en figuurlijk minder snel bloot. Voorheen stond ze meer open."

Consult
Tijdens het consult bespreekt Katinka haar problemen en wensen met de chirurg. Gedurende haar eerste zwangerschap kwam Katinka 20 kilo aan. "Ik denk dat een buikwandcorrectie de enige manier is om weer een beetje in vorm te komen, dus ik heb het er echt voor over." De plastisch chirurg beoordeelt of er voldoende huid is om bij de buikwandcorrectie te verwijderen.

Operatie
Tijdens de operatie kijkt de chirurg met een pasprothese of de uiteindelijke prothese de juiste maat heeft. De prothese wordt voor de borstspier aangebracht, waardoor Katinka na de operatie weinig pijn zal ervaren. Bij het uitvoeren van de buikwandcorrectie wordt ook liposuctie toegepast. Hiermee wordt gezorgd dat de overgang tussen het deel dat wel en niet is geopereerd mooi verloopt.

Resultaat
Het herstel is Katinka alles meegevallen. "Ik heb in het begin wel wat pijn gehad, maar het ging al vrij snel hartstikke goed. Het resultaat is een stuk slanker en mooier dan voor de ingreep. Ik voel me nu veel zekerder en lekkerder in mijn vel."

Ook haar omgeving ziet duidelijk verschil: "Iedereen die ik zie zegt ‘jeetje wat zie jij er goed uit’." En ook Katinka’s man is dit niet ontgaan: "Katinka is nu heel erg trots op haar lichaam, ze staat continu voor de spiegel te paraderen."

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.