Carice en Jelka van Houten in de MediSpa

Carice heeft een afspraak voor een bindweefselmassage, Jelka – die hoogzwanger is – komt voor een ontspannende gezichtsbehandeling.

Over schoonheid
Carice: “Uiteindelijk komt alle schoonheid van binnen. Dat is echt zo. Maar ik vind wel dat je je goed moet verzorgen. Je hebt zelf wel iets in de hand, ook als het gaat om ouderdom.”
Jelka:”We zijn allebei wel ijdel. In onze badkamer vind je een soort altaar aan Bergman potjes.”
Carice: “Sporten komt in ons woordenboek niet voor, we zijn daar niet mee opgegroeid. We zijn allebei bang voor de bal.”

De MediSpa
Jelka komt in de MediSpa in Amsterdam helemaal tot rust tijdens de ontspannende gezichtsbehandeling. Na de gezichtsreiniging krijgt zij een scrub om de dode huidcellen te verwijderen. De speciale oogcrème Bright Eyes is een oppepper voor de huid rond de ogen.
Carice krijgt een bindweefselmassage. Dit is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. De huidtherapeute past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Na de massage krijgt Carice een koud en vochtinbrengend masker.

Over plastische chirurgie
Carice: “Als ik later iets zou doen, dan is het misschien een ooglidcorrectie. Volgens mij is dat bij ons een familiekwaal: dan gaat dat ooglid over je ogen hangen.”

Jelka: “Als ik iets zou doen, dan is dat iets aan mijn tanden. Wij hebben van die kleine tandjes. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit wat zou laten doen, maar nu ik zwanger ben en mijn lijf gaat veranderen, weet ik dat nog zo net niet.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.