Sandra onderging een mini buikwandcorrectie met liposuctie

Na de zwangerschap van haar eerste dochter - waarbij ze bijna 30 kilo aankwam – hield Sandra een slappe buik over. “Sporten, diëten, trainen... ik heb van alles geprobeerd. Ik heb me zelfs vol laten steken met naalden met stroom erop. Het vet zou hierdoor weggaan, maar het gaf geen resultaat.”

Consult
Tijdens het consult vertelt Sandra de arts welke problemen zij ondervindt van haar buik. Plastisch chirurg Erik Laban bekijkt de buik en legt uit wat Sandra van de mini buikwandcorrectie met liposculpture kan verwachten. De navel van Sandra blijft op dezelfde plaats en ook de tatoeage op haar onderbuik kan gewoon blijven zitten.

Operatie
Voor de operatie maakt de arts foto’s van de buik en tekent hij af waar de liposuctie moet worden toegepast. De overtollige huid wordt middels een (mini) buikwandcorrectie weggehaald.

Resultaat
Na een uur of drie á vier mag Sandra alweer naar huis. “Toen ik thuis kwam ben ik op bed gaan liggen en de dag daarna ook nog. De drains zijn er uitgehaald door mijn eigen huisarts. Na een week kon ik van alles weer een beetje doen. Ik voelde me echt al snel heel goed.

Tijd om te shoppen voor nieuwe kleding! “De buik is weg dus ik kan nu ook lichtere kleding aan, want het tekent nu niet meer. Daarnaast kan ik broeken van twee maten kleiner aan. Ik zou het zo weer doen en raad het iedereen aan die het zou willen doen.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.