Vivan Ewbank krijgt een peeling

Volgens Vivian is een goede verzorging belangrijk voor een gezonde huid. “Ik let veel op wat ik eet. Als ik minder water drink, zie ik dat meteen aan mijn huid. En ook als ik een nacht minder slaap heb gehad, merk ik dat meteen.”
Een goede verzorging van de huid is Vivian met de paplepel ingegoten. “Vanaf mijn vijftiende haal ik alle make-up voor het slapen van mijn gezicht en gebruik ik lotion. Mijn moeder zei altijd: ‘let goed op je huid want daar moet je je hele leven mee doen’.”

Over plastische chirurgie
“Ik ken mensen die hun fronsrimpels lieten behandelen met Botox. Je merkt dat het gezicht daarna heel erg opleeft en die mensen daar zelf ook heel gelukkig van worden. Ik ben blij dat het bestaat!”

Microdermabrasie
Vivian krijgt in de Bergman Kliniek een megapeel-behandeling, ook wel Microdermabrasie genoemd. De MegaPeel verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.
“Een schoonheidsbehandeling vind ik zeker een luxe: een momentje voor jezelf. Ik geniet er altijd heel erg van en kom hier ook graag.”Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.