Tanja Jess gaat voor microdermabrassie

Actrice en presentatrice Tanja Jess werd vooral bekend door haar rol als Bowien Galema in GTST, daarnaast speelde ze rollen in onder andere Bonbini Beach, Grijpstra en de Gier en ONM. Ook presenteerde ze programma’s als Temptation Island en Undercover Lover. Vanaf 2006 is ze de vaste station-voice van Skyradio. Tanja bezoekt de Bergman MediSpa voor een MegaPeel behandeling.

Makkelijke huid
Tanja: "Genetisch heb ik wel een beetje mazzel dat ik een hele makkelijke huid heb. Een vrij probleemloze huid. Ik heb ook nooit jeugdpuistjes gehad, dus daar ben ik goed mee weg gekomen. Ik heb dat aan mijn moeder te danken."

Vernieuwen en verjongen
Vertoont je huid kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden? Dan is een microdermabrasie (MegaPeel) behandeling een uitstekende oplossing. De MegaPeel verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en kan de huid zich vernieuwen en verjongen. Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.

Joggingbroek en blotebillengezicht
Hoe belangrijk is uiterlijk voor Tanja? "In mijn vak is het natuurlijk wel belangrijk. Mensen willen gewoon frisse, leuke gezichten op televisie zien. Juist omdat ik er met mijn werk een beetje opgekalefaterd uit moet zien, heb ik daar in mijn vrije tijd weinig zin in, tot grote spijt van mijn man. Die heeft dan zoiets van: 'Ehh... krijg ik de kruimels.' Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk thuis het liefste in mijn lekkere joggingbroek, mijn haar in een staart en mijn blotebillengezicht rondstruin.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.