Dat ik me zo blij en trots zou voelen had ik niet gedacht..

23 april jl. heb ik een borstvergroting laten doen door dr. Laban. Via deze mail wil ik hem en zijn collega's nog hartelijk bedanken. Sowieso ben ik zeer tevreden over de Bergman Kliniek.

Ik heb nooit gedacht dat ik dit ooit nog zou doen, het was altijd een ver-van-mijn-bed-show. Uiteindelijk toch de beslissing gemaakt en het heeft mij zoveel meer gegeven dan ik had verwacht. Ik wist dat ik er meer zelfvertrouwen door zou krijgen, maar dat ik me op deze manier zo blij en trots bij zou voelen, had ik niet gedacht. De zorg die ik bij jullie heb gekregen, vind ik uitmuntend. Ook 2 weken na de operatie dat ik toch bang was voor een ontsteking (gelukkig was het niet het geval). Maar de snelle reactie en handeling die ik toen van de verpleging en van dr. Laban zelf kreeg, waardeer ik enorm.
 
Ik heb vroeger wel eens gedroomd van mooie borsten, maar nu is het echt. Ik vind ze super!
 
Hartelijk dank hiervoor en ik hoop dat deze dank overgebracht kan worden aan dr. Laban.
 
Hartelijke groet,

Martine Dijkhuijsen


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.