Modeontwerpster Iija Visser krijgt een Fruitzuur behandeling voor een gladde huid

Ilja Visser haar eigen kledinglabel waar ze inmiddels twee kledinglijnen onder uitgebracht die zich niet door algemene trends kenmerken, maar door Ilja’s eigen mening.
Niet alleen haar modellen, maar ook Ilja moet er goed uitzien. Daarom krijgt ze een fruitzuur-peeling in de MediSpa van Bergman.
Ilja: “Ik vind vooral een verzorgd uiterlijk heel belangrijk, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel mijn makkelijke momenten heb. Mijn beweging mag wel wat meer zijn en het is niet alsof ik toetjes laat staan, of allemaal lekkere dingen. Je leeft maar één keer, ik ga daar wel van genieten.”


Oneffenheden verdwijnen
Een peeling kan oneffenheden aan je huid laten verdwijnen doordat er een dun laagje van de huid verwijderd wordt. Niet alleen worden oneffenheden zoals rimpeltjes, acne of littekens minder zichtbaar, een peeling werkt ook stimulerend voor de huid en gaat het verouderingsproces tegen. Het is een goed middel voor huidverbetering.

Een peeling door ervaren specialisten
Ervaren specialisten van Bergman Clinics voeren verschillende peeling behandelingen uit. Elke soort heeft een aparte werking, dus je bepaalt samen met een specialist welke methode het beste aansluit bij je huid en wensen. Zo heeft Bergman bijvoorbeeld speciale behandelingen voor de verouderde huid of een huid met acne.

Fruitzuur-peeling
De peeling van Ilja wordt gedaan met glycolzuur. Glycolzuur is een fruitzuur voor je huid die goed is voor je vochtgehalte, dus dat geeft meteen een verjongend effect. Een fruitzuurbehandeling is volkomen veilig voor de huid mist het door een ervaren huidspecialist wordt uitgevoerd, het is een gebufferd zuur wat betekend dat het niet voor verbranding kan zorgen.

Peelings hebben een herstellende en stimulerende werking. Voor het beste resultaat is het aan te bevelen om meerdere behandelingen te ondergaan. Je huid zal weer stralen.
Ilja: “Over 30 jaar hoop ik dat ik er niet heel veel anders uitzie. Ik hoop dat ik niet zoveel rimpels heb, dus ik zal veel peelings nemen en mijn huid goed verzorgen en schoonmaken, dat soort dingen. Met mijn beugel voel ik me opnieuw 15 jaar, dus misschien doe ik dat wel weer over 15 jaar. Het behoud ook mijn jeugd.”


Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.