Ik had verwacht dat het mooi zou worden, maar zo mooi had ik niet durven dromen.

Het strand mijden, kleding dragen die het lichaam verhult en je schamen voor je partner: Diana kent dergelijke gevoelens als geen ander. Na de zwangerschap van haar dochter, voelt ze zich niet meer prettig in haar lijf. Haar borsten zijn twee cupmaten geslonken en ze heeft overtollig vel rond haar buik. Met een Mommy Make-Over wordt dit hersteld.

Gewenste vorm (terug) krijgen
Na zwangerschap en het geven van borstvoeding is het lichaam van veel moeders veranderd: borsten zijn vaak slapper dan voorheen, er zijn vetophopingen op de buik ontstaan en de buikwand is verslapt. Hoewel een verslapte buik en hangende borsten niet meer te herstellen zijn door dieet en sport alleen, is het wel mogelijk door middel van een buikwandcorrectie om de gewenste vorm (terug) te krijgen. Speciaal voor vrouwen met deze klachten is de Mommy Make-Over ontstaan.

Borstvergroting of borstlift
De term Mommy Make-Over komt uit de Verenigde Staten en is daar al jaren een zeer populaire en met succes uitgevoerde cosmetische ingreep. De Mommy Make-Over omvat zowel een borstoperatie als buikwandcorrectie. De plastisch chirurg bepaald samen met je wat voor jouw lichaam de meest geschikte ingreep is. Zo zal de één kiezen voor een borstvergroting met buikwandcorrectie, terwijl de ander meer baat heeft bij een borstlift met buikwandcorrectie.

Resultaat kandidaat Diana
Na de Mommy Make-Over voelt Diana zich weer als nieuw: "Ik had verwacht dat het mooi zou worden, maar zo mooi had ik niet durven dromen. Iedereen zegt 'wat straal je'. Ik denk omdat je er zelf zo blij mee bent, dat je dat ook uitstraalt. Ik raad iedereen die er probleem mee heeft, dit gewoon te doen. Het maakt je een stuk gelukkiger, in alles."Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.