Borstvergroting dual plane methode..

Nancy is ongelooflijk blij met dit nieuws: “Dit is zo gaaf! Echt super. Ik wil dit al zo lang.”

Jezelf vrouw voelen
Nancy: “Als ik mezelf in de spiegel zie, zie ik een meisje en ik wil mezelf ook weleens vrouw voelen. Ik vind de verhoudingen niet kloppen en daar voel ik me niet happy bij. Vanaf mijn 16e groeide het niet meer. Ik dacht dat het tot mijn 21e nog wel door kon groeien, maar dat gebeurde niet. Bij mij bleef het 70 A. In het begin van mijn puberteit ben ik er ook veel mee gepest.

Nancy verwacht dat haar leven na de ingreep compleet zal veranderen: “Ik zal daarna meer zelfvertrouwen hebben, dat weet ik zeker.”

Een borstvergroting
Het plaatsen van borstprothesen is een snelle, betrouwbare en duurzame methode voor een borstvergroting. Vrouwen kiezen vaak voor borstprothesen om grotere en vollere borsten te krijgen. De ingreep is echter ook uitstekend geschikt om borsten te corrigeren die verslapt zijn door zwangerschap, vermagering of ouderdom. Licht uitgezakte borsten worden met wat extra vulling weer steviger en mooier van vorm.

Dual Plane borstvergroting
Nancy krijgt een Dual Plane borstvergroting. Dat betekent dat het implantaat half onder de borstspier wordt geplaatst. Deze methode wordt met name toegepast bij dames met weinig borstklier en vrijwel geen borstvorming en een zeer dunne huid. Op deze wijze is de overgang aan de bovenzijde van de borst veel natuurlijker en is het implantaat minder zichtbaar.

Na de borstvergroting
Een borstvergroting verandert in principe niet de gevoeligheid van de tepels. Vrijwel altijd kan na de ingreep nog gewoon borstvoeding worden gegeven. In het gesprek met de plastisch chirurg komen alle aspecten van een borstvergroting operatie aan de orde. Vrouwen die voor een borstvergroting kiezen, zijn bijzonder blij met het resultaat. En omdat het effect al direct na de operatie zichtbaar is, kun je vanaf de eerste dag na de borstvergroting operatie je nieuwe cupmaat bewonderen.

De duurzaamheid van implantaten
Met implantaten kun je heel lang, misschien wel levenslang doen. Maar implantaten hebben niet het eeuwige leven. Implantaten bestaan uit siliconengel omgeven door een envelop. Die envelop gaat vroeg of laat waarschijnlijk kapot, maar dat hoeft geen consequenties te hebben. Als de siliconengel heel stevig is, dan blijft het toch bij elkaar. Bovendien vormt het lichaam een kapsel om het implantaat, dus de siliconen lekt niet zo maar weg.

Het resultaat
Na zes weken spreekt Vivian, Nancy weer: “Het gaat goed, heel goed. Ik ben er heel blij mee. Het is allemaal heel goed gegaan, er waren geen complicaties. Ik ben ontzettend tevreden en zekerder geworden. Ik voel me een stuk vrouwelijker. Mijn borsten zijn gewoon prachtig. Tina tietloos is weg en die zien we nooit meer terug.”

Behandelaar: Prof. Dr. B van der LeiInformatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.