"Mijn zicht is nog steeds heel scherp"

‘Ik ging van lenzen voor een half jaar, naar maandlenzen en toen naar daglenzen. En de nodige ontstekingen. Ik moest dus weer overstappen op de bril. In 2003 heb ik de Lasek-behandeling laten uitvoeren. Ik was niet zenuwachtig. Oogarts en Medical Director Michiel Luger heeft me goed door de behandeling heen geloodst. Hij vertelde precies wat hij ging doen, dat vond ik erg prettig. De drie dagen na de behandeling waren niet plezierig, maar ik heb ze niet ervaren als pijnlijk. Mijn ogen voelden wel vervelend aan en traanden. Ik heb ze zo veel mogelijk dicht gehouden. De weken daarna kon ik de ene dag beter zien dan de andere, dat was van tevoren bekend. Neemt niet weg dat het soms lastig was, zeker als je op straat loopt en niet scherp ziet. Maar na drie weken ging mijn zicht snel vooruit. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van. Mijn zicht is nog steeds heel scherp. En weer ging een wereld voor me open!’

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png