Assisteer mij
Assisteer mij

"Mijn zicht is nog steeds heel scherp"

‘Ik ging van lenzen voor een half jaar, naar maandlenzen en toen naar daglenzen. En de nodige ontstekingen. Ik moest dus weer overstappen op de bril. In 2003 heb ik de Lasek-behandeling laten uitvoeren. Ik was niet zenuwachtig. Oogarts en Medical Director Michiel Luger heeft me goed door de behandeling heen geloodst. Hij vertelde precies wat hij ging doen, dat vond ik erg prettig. De drie dagen na de behandeling waren niet plezierig, maar ik heb ze niet ervaren als pijnlijk. Mijn ogen voelden wel vervelend aan en traanden. Ik heb ze zo veel mogelijk dicht gehouden. De weken daarna kon ik de ene dag beter zien dan de andere, dat was van tevoren bekend. Neemt niet weg dat het soms lastig was, zeker als je op straat loopt en niet scherp ziet. Maar na drie weken ging mijn zicht snel vooruit. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van. Mijn zicht is nog steeds heel scherp. En weer ging een wereld voor me open!’

 Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.