"Een aanrader is om de quicktest te doen"

‘Het goedje dat tijdens het vooronderzoek in mijn oog gedruppeld werd, waar je overigens geen last van hebt, gaf nog enige bijwerking. Tijdens de lunch meteen na het onderzoek, moest mijn moeder mij de kaart voorlezen. Dat gaf wel een kwetsbaar gevoel. Twee uur later was de krant alweer leesbaar. De behandelkamer was als een kleine operatiekamer. Alles hypermodern en de arts en assistent in een groene overjas. Dat gaf me enerzijds het gevoel van: wordt dit een heuse operatie? Maar ik sta toch zo weer buiten.. (tja, je blijft zenuwachtig). En anderzijds een heel geruststellend gevoel, omdat je met veel zorg en precisie wordt behandeld. De behandeling deed geen pijn. Alleen het laseren gaf even een onaangenaam gevoel. Maar tandartsbehandelingen heb ik bijvoorbeeld als veel vervelender ervaren. Thuis ben ik op advies twee uur gaan slapen. Je ogen hebben natuurlijk wel een opdonder gehad. Veel tranen. Toen ik wakker werd, voelde ik me een stuk beter. En geloof het of niet: ’s avonds keek ik naar het Nederlands elftal, helemaal op eigen kracht! En gaandeweg werd het de normaalste zaak van de wereld dat ik scherp kon zien. Als u twijfels heeft, dan begrijp ik dat wel. Ik had die ook. Een aanrader is om de quick-test te doen. Niks hoeft en je kunt een beetje voor je zelf aanvoelen of je het aandurft. En of het überhaupt kan. Ben je tenminste iets gerichter bezig. Het blijft toch een soort van beslissen en doorpakken en dan.. genieten. Succes ermee!’

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png