Assisteer mij
Assisteer mij

"Een aanrader is om de quicktest te doen"

‘Het goedje dat tijdens het vooronderzoek in mijn oog gedruppeld werd, waar je overigens geen last van hebt, gaf nog enige bijwerking. Tijdens de lunch meteen na het onderzoek, moest mijn moeder mij de kaart voorlezen. Dat gaf wel een kwetsbaar gevoel. Twee uur later was de krant alweer leesbaar. De behandelkamer was als een kleine operatiekamer. Alles hypermodern en de arts en assistent in een groene overjas. Dat gaf me enerzijds het gevoel van: wordt dit een heuse operatie? Maar ik sta toch zo weer buiten.. (tja, je blijft zenuwachtig). En anderzijds een heel geruststellend gevoel, omdat je met veel zorg en precisie wordt behandeld. De behandeling deed geen pijn. Alleen het laseren gaf even een onaangenaam gevoel. Maar tandartsbehandelingen heb ik bijvoorbeeld als veel vervelender ervaren. Thuis ben ik op advies twee uur gaan slapen. Je ogen hebben natuurlijk wel een opdonder gehad. Veel tranen. Toen ik wakker werd, voelde ik me een stuk beter. En geloof het of niet: ’s avonds keek ik naar het Nederlands elftal, helemaal op eigen kracht! En gaandeweg werd het de normaalste zaak van de wereld dat ik scherp kon zien. Als u twijfels heeft, dan begrijp ik dat wel. Ik had die ook. Een aanrader is om de quick-test te doen. Niks hoeft en je kunt een beetje voor je zelf aanvoelen of je het aandurft. En of het überhaupt kan. Ben je tenminste iets gerichter bezig. Het blijft toch een soort van beslissen en doorpakken en dan.. genieten. Succes ermee!’

 Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.