Mijn neus past nu beter bij mijn gezicht.

Wegstoppen
Suzanne hield haar probleem voor zichzelf: “Ik wilde er niet over praten, dan vestig je er juist de aandacht op. Ik heb het weggestopt, terwijl ik me wel altijd bewust was van mijn neus.”

Ideale neus
Suzannes ideale neus hoeft niet perfect te zijn. Haar nieuwe neus moet vooral bij haar gezicht passen. Ze zou heel blij zijn met een iets kleinere en kortere neus, zonder bobbel.

Resultaat
Chirurg Lohuis verwijdert de bobbel en maakt de neus kleiner en rechter. Hij haalt een stukje van het kraakbeen weg en plaatst de neusschelpen wat naar de zijkant. Daarnaast haalt hij in het tussenschot een afwijking weg, waardoor Suzanne ook makkelijker zal kunnen ademen. En dat merkt Suzanne. Ze is in alle opzichten blij met haar nieuwe neus: “Het past beter bij mijn gezicht. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou zijn.”


Nieuwe neus in je gezicht
“In het begin was het heel erg wennen om een nieuwe neus te hebben. Dan ging ik ook elke keer in de spiegel kijken. Op een gegeven moment houdt dat op, dan ben je er gewoon aan gewend. Mijn moeder is vooral heel blij dat ik er niet anders uitzie. Dat ik gewoon mezelf ben gebleven.”Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.