"Het is zo fijn om ’s ochtends meteen scherp te kunnen zien"

‘Inmiddels werkte ik bij Bergman Clinics | Kliniek voor Oogzorg, voorheen VisionClinics, en zag ik dagelijks de enthousiaste reacties van mensen die behandeld waren. Mede hierdoor besloot ik dat ik lang genoeg afhankelijk van een bril en lenzen was geweest. Nooit zal ik vergeten dat de arts mij na de behandeling vroeg op de klok te kijken. Voor het eerst kon ik op een klok die een paar meter verderop aan de muur hing, zien hoe laat het was, zonder bril! Eerst waren mijn ogen nog wat branderig en traanden veel. Maar na een paar uur was dit weggetrokken en zat ik op de bank tv te kijken zonder bril of lenzen. Na een week bleek bij een oogmeting dat mijn zicht zelfs beter was dan voor de behandeling, omdat met de behandeling ook de cilinder was gecorrigeerd. Na bijna vier jaar ben ik me er nog bijna iedere dag van bewust hoe het is om goed te kunnen zien. Hoe het is om ‘s ochtends alleen je ogen te hoeven open doen en alles te kunnen zien. Iets wat voor mensen die nooit een bril of lenzen nodig hebben gehad vanzelfsprekend is.’Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png