Assisteer mij
Assisteer mij

"Het is zo fijn om ’s ochtends meteen scherp te kunnen zien"

‘Inmiddels werkte ik bij Bergman Clinics | Kliniek voor Oogzorg, voorheen VisionClinics, en zag ik dagelijks de enthousiaste reacties van mensen die behandeld waren. Mede hierdoor besloot ik dat ik lang genoeg afhankelijk van een bril en lenzen was geweest. Nooit zal ik vergeten dat de arts mij na de behandeling vroeg op de klok te kijken. Voor het eerst kon ik op een klok die een paar meter verderop aan de muur hing, zien hoe laat het was, zonder bril! Eerst waren mijn ogen nog wat branderig en traanden veel. Maar na een paar uur was dit weggetrokken en zat ik op de bank tv te kijken zonder bril of lenzen. Na een week bleek bij een oogmeting dat mijn zicht zelfs beter was dan voor de behandeling, omdat met de behandeling ook de cilinder was gecorrigeerd. Na bijna vier jaar ben ik me er nog bijna iedere dag van bewust hoe het is om goed te kunnen zien. Hoe het is om ‘s ochtends alleen je ogen te hoeven open doen en alles te kunnen zien. Iets wat voor mensen die nooit een bril of lenzen nodig hebben gehad vanzelfsprekend is.’Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.