Assisteer mij
Assisteer mij

Modeontwerpster Olcay Gulsen krijgt een zuurstofpeeling

 Zuurstofpeeling
De zuurstofpeeling is een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat oneffenheden zoals rimpels en pigmentvlekken verdwijnen. De peeling is uitermate geschikt voor de gevoelige huid of een huid met acne, omdat de peeling zowel in een milde als een intensieve versie aan te brengen is.

Drie stappen
De peeling bestaat uit drie stappen: een olie, een lotion en een crème die als masker werkt.

Stap 1:
Eerst wordt Olcay’s huid gereinigd met een verzorgende face wash. Vervolgens brengt de huidtherapeute met een kwast de voorbereidende lotion aan.

Stap 2:
De olie wordt op de huid gebracht, waardoor de huid wat warmer wordt. Er wordt een bruisend effect gecreëerd waardoor zuurstof aan de huid kan worden aangevoerd. Nadat de huidtherapeute Olcay's huid gekoeld heeft, krijgt ze een crèmemasker op. Terwijl het masker intrekt krijgt Olcay een heerlijke massage.

 Waar is Olcay onzeker over?
Olcay is minder blij met haar borsten, die mogen volgens haar wat meer rechtop staan. Ook vind ze haar neus een beetje te lang, maar dat vind ze geen reden om er iets aan te veranderen. Ze sluit plastische chirurgie echter niet uit. “Als ik wat ouder ben en mijn gezicht gaat hangen, laat ik er misschien wel een paar spuitjes in stoppen zodat het weer strak staat.”

Hoe belangrijk is uiterlijk voor Olcay?
“Mijn vak heeft direct met schoonheid te maken, dus ik vind het belangrijk dat ik er altijd goed uitzie. Met cosmetische chirurgie heeft Olcay geen problemen. “Ik denk alleen dat je niet door moet slaan. Je moet oppassen dat je niet heel snel iets laat doen terwijl er eigenlijk geen probleem is.”

Stap 3: Finishing Touch
Tot slot brengt de huidtherapeute de crème Finishing Touch aan, een luxe, rijke crème die voor zowel de dag als de nacht gebruikt kan worden.Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.