Modeontwerpster Olcay Gulsen krijgt een zuurstofpeeling

 Zuurstofpeeling
De zuurstofpeeling is een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat oneffenheden zoals rimpels en pigmentvlekken verdwijnen. De peeling is uitermate geschikt voor de gevoelige huid of een huid met acne, omdat de peeling zowel in een milde als een intensieve versie aan te brengen is.

Drie stappen
De peeling bestaat uit drie stappen: een olie, een lotion en een crème die als masker werkt.

Stap 1:
Eerst wordt Olcay’s huid gereinigd met een verzorgende face wash. Vervolgens brengt de huidtherapeute met een kwast de voorbereidende lotion aan.

Stap 2:
De olie wordt op de huid gebracht, waardoor de huid wat warmer wordt. Er wordt een bruisend effect gecreëerd waardoor zuurstof aan de huid kan worden aangevoerd. Nadat de huidtherapeute Olcay's huid gekoeld heeft, krijgt ze een crèmemasker op. Terwijl het masker intrekt krijgt Olcay een heerlijke massage.

 Waar is Olcay onzeker over?
Olcay is minder blij met haar borsten, die mogen volgens haar wat meer rechtop staan. Ook vind ze haar neus een beetje te lang, maar dat vind ze geen reden om er iets aan te veranderen. Ze sluit plastische chirurgie echter niet uit. “Als ik wat ouder ben en mijn gezicht gaat hangen, laat ik er misschien wel een paar spuitjes in stoppen zodat het weer strak staat.”

Hoe belangrijk is uiterlijk voor Olcay?
“Mijn vak heeft direct met schoonheid te maken, dus ik vind het belangrijk dat ik er altijd goed uitzie. Met cosmetische chirurgie heeft Olcay geen problemen. “Ik denk alleen dat je niet door moet slaan. Je moet oppassen dat je niet heel snel iets laat doen terwijl er eigenlijk geen probleem is.”

Stap 3: Finishing Touch
Tot slot brengt de huidtherapeute de crème Finishing Touch aan, een luxe, rijke crème die voor zowel de dag als de nacht gebruikt kan worden.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png