Carice van Houten pakt haar cellulitis aan

Cellulitis
Cellulitis is een bindweefselophoping van huid en onderhuid waar veel vrouwen last van hebben. De ophoping resulteert in een huid met kuiltjes en bobbeltjes, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Deze oneffenheden komen voornamelijk voor op de dijen, billen, heupen en bovenarmen. Cellulitis kan door verschillende factoren ontstaan. Het kan genetisch bepaald zijn of zich ontwikkelen door hormonen, ongezonde voeding, te weinig beweging of het gebruik van bepaalde medicijnen.

Velashape II
Door behandeling met Velashape II kun je op een efficiënte manier cellulitis verminderen. Het apparaat zendt warmte uit, die de doorbloeding van de huid stimuleert. Daarnaast wordt de stofwisseling in de vetcellen versneld, doordat tijdens de behandeling naar een temperatuur van 40 graden wordt toegewerkt. Het apparaat trekt de huid vacuüm, maakt verklevingen los en versnelt de celstofwisseling. Dit heeft als resultaat afnemende cellulitis en een gladde, zachte huid.

Aantal behandelingen
Cellulitis zal helaas nooit helemaal wegtrekken maar na zes behandelingen kun je al een groot verschil zien. Voor een zichtbaar effect zal je de behandeling een aantal keer moeten herhalen.

De eerste rimpels..
De actrices moeten toegeven dat hun huid in het gezicht al begint te verslappen en ook de zwaartekracht laat de vriendinnen niet onberoerd. Bovendien zijn beide dames behoorlijk ontzet door de plooi die ineens in het decolleté is ontstaan. De huidtherapeute adviseert hen het S-lift serum, een hydraterende crème die ervoor zorgt dat de huidcellen worden beschermt en versterkt, waardoor de huid beter in staat is om vocht vast te houden. Hierdoor zal de huid minder snel verslappen.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.