"Expertise van dokter Schröder van groot belang"

Nu, zo’n 5 weken na de operatie, kan ik constateren dat ik slechts een klein stukje ben verwijderd van een leven zoals ik dat had, voordat de problemen met mijn rug begonnen.

U zult begrijpen dat ik ontzettend blij ben dat IZA uiteindelijk heeft toegezegd de operatie bij Bergman te zullen vergoeden, dit ondanks het feit dat de medisch adviseurs van IZA het niet eens waren of de spondylodese met sextant methode “zorg is volgens de stand van wetenschap en praktijk.”

In dezelfde brief waarin mij dit werd medegedeeld, werd tevens vermeld dat deze adviseurs verder overleg zouden voeren in hoeverre deze techniek aan andere IZA verzekerden zal worden aangeboden.

Het is mij duidelijk dat de expertise van Dr.Schröder, de keuze voor de sextant methode en de robot (waarmee de chirurg de schroeven zeer nauwkeurig kan plaatsen) van groot belang zijn geweest voor het behaalde resultaat en de snelheid van mijn herstel.

Ik hoop daarom van harte dat na genoemd overleg wordt besloten deze techniek als standaard op te nemen, zodat ook andere verzekerden met dezelfde of gelijkende klachten hiervan gebruik zullen kunnen maken in de toekomst.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.