"Expertise van dokter Schröder van groot belang"

Nu, zo’n 5 weken na de operatie, kan ik constateren dat ik slechts een klein stukje ben verwijderd van een leven zoals ik dat had, voordat de problemen met mijn rug begonnen.

U zult begrijpen dat ik ontzettend blij ben dat IZA uiteindelijk heeft toegezegd de operatie bij Bergman te zullen vergoeden, dit ondanks het feit dat de medisch adviseurs van IZA het niet eens waren of de spondylodese met sextant methode “zorg is volgens de stand van wetenschap en praktijk.”

In dezelfde brief waarin mij dit werd medegedeeld, werd tevens vermeld dat deze adviseurs verder overleg zouden voeren in hoeverre deze techniek aan andere IZA verzekerden zal worden aangeboden.

Het is mij duidelijk dat de expertise van Dr.Schröder, de keuze voor de sextant methode en de robot (waarmee de chirurg de schroeven zeer nauwkeurig kan plaatsen) van groot belang zijn geweest voor het behaalde resultaat en de snelheid van mijn herstel.

Ik hoop daarom van harte dat na genoemd overleg wordt besloten deze techniek als standaard op te nemen, zodat ook andere verzekerden met dezelfde of gelijkende klachten hiervan gebruik zullen kunnen maken in de toekomst.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.