Een wonderlijke ingreep....

E. Prinsen:
Op 9 juni 2011 ben ik in de Bergman Kliniek in Naarden geopereerd door dr. Schröder aan een rughernia.

Door mijn rughernia was lopen bijna niet meer mogelijk. Ik liep voorover gebogen en naar links overhellend en vroeg me af of het ooit nog goed zou komen.

Dezelfde avond na mijn operatie liep ik weer over de gang rechtop en helemaal pijnvrij. Tot op heden ben ik pijnvrij en kan ik me weer normaal bewegen. Je gaat kreupel de kliniek in en gaat de volgende dag fluitend weer naar huis. Je moet uiteraard de eerste 6 weken wel rustig aan doen en geen zware dingen tillen maar je bent wel weer helemaal valide.

Voor de mensen in je directe omgeving is het wel even wennen om je de ene dag te zien strompelen en je de volgende dag weer normaal voorbij te zien lopen. Het blijft voor mij een wonderlijke ingreep.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom. Meer informatie.