Een wonderlijke ingreep....

E. Prinsen:
Op 9 juni 2011 ben ik in de Bergman Kliniek in Naarden geopereerd door dr. Schröder aan een rughernia.

Door mijn rughernia was lopen bijna niet meer mogelijk. Ik liep voorover gebogen en naar links overhellend en vroeg me af of het ooit nog goed zou komen.

Dezelfde avond na mijn operatie liep ik weer over de gang rechtop en helemaal pijnvrij. Tot op heden ben ik pijnvrij en kan ik me weer normaal bewegen. Je gaat kreupel de kliniek in en gaat de volgende dag fluitend weer naar huis. Je moet uiteraard de eerste 6 weken wel rustig aan doen en geen zware dingen tillen maar je bent wel weer helemaal valide.

Voor de mensen in je directe omgeving is het wel even wennen om je de ene dag te zien strompelen en je de volgende dag weer normaal voorbij te zien lopen. Het blijft voor mij een wonderlijke ingreep.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.