Elize van Oh oh Gerso is blij met haar borstvergroting

Ik ben altijd ontevreden over de grootte van mijn borsten geweest. De laatste jaren is dit gevoel alleen maar sterker geworden. Ik droeg altijd een goede push up bh en als ik uitging, kwamen er dikwijls ook kipfiletjes aan te pas. Op een gegeven moment had ik hier genoeg van. Ik wilde mooie, volle, natuurlijke borsten! Via internet kwam ik bij Bergman Clinics terecht en heb ik een afspraak voor een eerste consult gemaakt.

Ik had mijn eerste consult bij dokter Lommen in Den Haag. Dokter Lommen luisterde goed naar mijn wensen, en ik heb aan de hand van een vragenlijstje hem de oren van zijn hoofd gevraagd. Het is natuurlijk niet zo maar iets, zo’n borstvergroting. Samen kozen we het aantal cc’s, en ik heb uiteindelijk gekozen voor een relatief kleine prothese van 220 cc.

Op de dag van de operatie was ik erg zenuwachtig, ik zag met name tegen de narcose op. Dit was ook de allereerste keer dat ik geopereerd ben. Toen ik na de operatie wakker werd, waren mijn borsten ingetaped. Het tape voelde erg beschermend, alhoewel het wel in mijn oksels sneed. Na een week werd het tape verwijderd en kon ik eindelijk mijn prachtige nieuwe borsten zien. Mijn angst voor een onnatuurlijk resultaat bleek volledig ongegrond. Ik ben zeer tevreden!

De zusters verdienen een flinke pluim, zij waren ontzettend aardig en behulpzaam. Toen ik naar huis mocht, kreeg ik een telefoonnummer mee en er werd me op het hart gedrukt dat ik gerust contact mocht opnemen.

Al met al ben ik heel erg blij dat ik de stap heb genomen om een borstvergroting te ondergaan. Ik zit veel beter in mijn vel, alles staat me nu mooi. Indien je een borstvergroting overweegt, dan ben je bij Bergman Clinics aan het juiste adres.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.