Assisteer mij
Assisteer mij

"Ik voel me een stuk zelfverzekerder"

Intakegesprek
Plastisch chirurg dokter Maas legt uit dat bij een borstverkleining het volume van de borsten wordt aangepast en dat de borsten ook een stukje gelift worden. Hij verwacht dat hij bij Louise tot een mooie C cup zal komen. Ondanks dat Louise wat ouder is, zal het genezingsproces snel verlopen. Haar huid is minder elastisch en hierdoor zal het litteken smaller zijn dan bij een jongere huid.

Operatie
Dokter Maas verwijderd het overtollige weefsel uit de borsten van Louise. De operatietechniek die wordt gebruikt is een combinatie tussen de sleutelgat en de anker-methode. Bij de anker-methode loopt er een lang litteken in de plooi onder de borst. De sleutelgat-methode zorgt voor een kleiner litteken dat naar beneden loopt. Door deze twee te combineren wordt het litteken in de plooi zo kort mogelijk, zodat hij niet zichtbaar is als Louise staat.

Resultaat
Louise is heel tevreden met het eindresultaat en voelt zich na deze borstverkleining een stuk beter en zelfverzekerder. Vroeger droeg ze veel strakke truitjes over elkaar om zo haar borsten platter te maken. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Ook heeft ze minder last van haar schouders en haar nek. Ze is heel blij dat ze de behandeling heeft ondergaan."Als ik in de spiegel kijk dan denk ik: Ik wou dat ik dit 30 jaar eerder had gedaan."Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.