"Ik voel me een stuk zelfverzekerder"

Intakegesprek
Plastisch chirurg dokter Maas legt uit dat bij een borstverkleining het volume van de borsten wordt aangepast en dat de borsten ook een stukje gelift worden. Hij verwacht dat hij bij Louise tot een mooie C cup zal komen. Ondanks dat Louise wat ouder is, zal het genezingsproces snel verlopen. Haar huid is minder elastisch en hierdoor zal het litteken smaller zijn dan bij een jongere huid.

Operatie
Dokter Maas verwijderd het overtollige weefsel uit de borsten van Louise. De operatietechniek die wordt gebruikt is een combinatie tussen de sleutelgat en de anker-methode. Bij de anker-methode loopt er een lang litteken in de plooi onder de borst. De sleutelgat-methode zorgt voor een kleiner litteken dat naar beneden loopt. Door deze twee te combineren wordt het litteken in de plooi zo kort mogelijk, zodat hij niet zichtbaar is als Louise staat.

Resultaat
Louise is heel tevreden met het eindresultaat en voelt zich na deze borstverkleining een stuk beter en zelfverzekerder. Vroeger droeg ze veel strakke truitjes over elkaar om zo haar borsten platter te maken. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Ook heeft ze minder last van haar schouders en haar nek. Ze is heel blij dat ze de behandeling heeft ondergaan."Als ik in de spiegel kijk dan denk ik: Ik wou dat ik dit 30 jaar eerder had gedaan."Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.