Nicole (43) heeft zich laten steriliseren met Essure

Het ziekenhuis kon deze behandeling nog niet aanbieden, maar Bergman Clinics wel. Bij Bergman kon ik direct terecht. Alleen moest ik even afwachten of de verzekering de behandeling zou vergoeden, maar dat is allemaal goed gekomen.

De ingreep nam ongeveer 10 minuten in beslag. Het is niet echt pijnlijk. Het kijkertje voel je wel naar binnen gaan. Maar dit weegt niet op tegen de voordelen van geen narcose en geen wond. In de auto naar huis voelde ik wel wat in mijn buik. Gewoon een gevoel dat er iets in je onderbuik is gebeurd, maar geen echte pijn. Na een half uurtje was dat gevoel weg. Thuis ben ik eigenlijk gelijk weer aan het werk gegaan. Ik heb 4 winkels en ik heb dezelfde dag gewoon een koopavond gedraaid.

Ik vind het echt een prima behandeling!

De medewerkers bij Bergman Clinics zijn ook allemaal gezellig en aardig. Je wordt gelijk geholpen. Ik heb een hekel aan wachttijden. In het ziekenhuis zit je altijd te wachten. Iedereen zit dan om zich heen te kijken met van die blikken 'wat komt die hier doen'. De sfeer bij is ook heel goed. Ik kan mij voorstellen dat als mensen bang zijn voor een behandeling dat ze zich in deze omgeving prettiger en meer op hun gemak voelen. Inmiddels heb ik sterilisatie met Essure bij Bergman Clinics al een paar keer in mijn omgeving aanbevolen."Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png