Beertje van Beers krijgt een Zuurstofpeeling

Zuurstofpeeling
De zuurstofpeeling is een gezichtsbehandeling die de huid een revitaliserende oppepper geeft. De zuurstofpeeling zorgt dat rimpels verdwijnen en het lift en zuivert de huid. Tijdens de peeling wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor er een frisser en stralender uiterlijk wordt verkregen. Ook bevat de peeling anti-bacteriële eigenschappen en is dus perfect voor mensen met acne.

Uiterlijk is belangrijk
Beertje vindt haar uiterlijk heel belangrijk. “Ik vind mijn uiterlijk een hele belangrijke vorm van expressie. Ik glimlach graag naar mensen en maak ik er elke ochtend wel even werk van. Dan zit ik lekker in mijn vel en kan ik dat ook uitstralen”.

Onzekerheden
Ondanks dat Beertje tevreden is met haar uiterlijk, is er ook iets waar ze minder blij mee is. “Ik ben half Thais Chinees. Dat heeft heel veel voordelen, zoals een ranke gestalte. Maar ik heb ook een lichtgele huid. In de winter slaat dit lichtgeel een beetje groenig uit. Ik zou zo graag een keer wakker willen worden met een lelieblank huidje met mooie rode blosjes, maar dat zit er bij mij niet in.”

Ouder worden
Beertje wil met heel veel levenslust en persoonlijkheid oud worden. Ze is niet bang voor rimpels en kan zich niet voorstellen dat ze ooit een blijvende cosmetische ingreep zou ondergaan. “Ik vind het leuk dat Hollandse vrouwen persoonlijkheid belangrijker vinden dan perfectie. Zo ben ik zelf ook”.

Aqua Injection
Na de peeling krijgt Beertje het Aqua Injection serum mee naar huis. Dit serum kan onder de dag- en nachtcreme worden aangebracht. Het hydrateert de huid heel intensief en bevat veel antioxidanten zodat de huid beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

Wil je meer weten over peelings? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.