Bovenooglid correctie

Operatie
Iedereen kan een ooglidcorrectie ondergaan. Ook wanneer je lenzen of een bril draagt is dit geen probleem. Maar houdt er wel rekening mee dat je na de ingreep een paar weken geen lenzen kunt dragen. De ingreep duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier en gebeurd onder plaatselijke verdoving. Via een sneetje wordt de overtollige huid, spier- en vetweefsel weggehaald. Bij Maaike werd er bijna een centimeter per ooglid verwijderd.

Na de operatie
Na een ooglidcorrectie kunnen de ogen zwellen en blauw worden. Ook kunnen de ogen jeuken en branderig aanvoelen. Maar dit verdwijnt allemaal na enkele dagen. Een week na de ooglidcorrectie worden de hechtingen verwijderd.

Meer weten over deze behandeling? Kijk op www.bergmanclinics.nl.


 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.