"Eindelijk voel ik mij echt vrouw"

Intakegesprek
Plastich chirurg dokter van Dam legt uit dat na het geven van borstvoeding de borsten vaak slapper en ‘leger’ kunnen worden. Vooral bij vrouwen met een kleinere cupmaat komt dit vaak voor. Samen met de arts probeert Sabine verschillende cupmaten uit. Ze krijgt het advies om thuis op haar gemak te bekijken welke maat ze uiteindelijk kiest.

Operatie
Voor de operatie komt dokter van Dam de borsten aftekenen, zodat ze straks in de OK beter te werk kan gaan. Bij Sabine wordt de Dual Plane methode toegepast. Dat betekent dat de prothese voor een deel onder haar borstspier komt te liggen, waardoor je de randen van de prothese niet ziet zitten. Er wordt heel zorgvuldig gekozen voor een prothese van 260 cc. Dit is de maat die het beste bij Sabine past.

Cliënt Garantie Programma
Sabine krijgt borstimplantaten van Eurosilicone. Bergman Clinics en Eurosilicone hebben samen een Cliënt Garantie Programma. Dit programma geeft een levenslange product vervangingsgarantie af voor alle cliënten met Eurosilicone borstimplantaten. Het Cliënt Garantie Programma wordt kosteloos verstrekt, en de cliënt zal automatisch worden ingeschreven na de operatie.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.