Robert de Hoog krijgt een zuiverende kruidenpeeling

Super Beauty Treatment
De Super Beauty Treatment is een zuiverende kruidenpeeling. Deze peeling bestaat uit wel 48 verschillende soorten kruiden die in de huid worden gemasseerd. Het verfijnt fijne lijntjes en grove poriën en zorgt voor een betere doorbloeding. Het resultaat is een frisse en zuivere huid.

Onzuivere huid
Als puber had Robert last van acne. Dit maakte hem erg onzeker. Tegenwoordig is hij heel tevreden met zichzelf. “Ik ben gewoon het gelukkigst met wie ik zelf ben en hoe ik eruit zie. En als dat over twintig jaar kaal met rimpels is, dan is dat kaal met rimpels.”

Beautyritueel
Robert is niet echt ijdel, maar hij heeft wel een beautyritueel. Hij smeert elke ochtend crème op zijn gezicht. Ook scrubt hij zijn handen elke dag, want hij houdt ze graag zijdezacht.

Invisible Pores
Na de kruidenpeeling krijgt Robert het Invisible Pores serum mee. Dit serum gaat huidveroudering tegen en maakt poriën fijner. Daarnaast geeft een matte uitstraling aan de huid en werkt talgreducerend.

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 29 september zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Voor uw afspraak bij Bergman Clinics heeft dit geen gevolgen. Wanneer u een afspraak op de kliniek heeft staan, wordt u gewoon verwacht. Natuurlijk treffen wij alle maatregelen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. Wij heten u van harte welkom.