Robert de Hoog krijgt een zuiverende kruidenpeeling

Super Beauty Treatment
De Super Beauty Treatment is een zuiverende kruidenpeeling. Deze peeling bestaat uit wel 48 verschillende soorten kruiden die in de huid worden gemasseerd. Het verfijnt fijne lijntjes en grove poriën en zorgt voor een betere doorbloeding. Het resultaat is een frisse en zuivere huid.

Onzuivere huid
Als puber had Robert last van acne. Dit maakte hem erg onzeker. Tegenwoordig is hij heel tevreden met zichzelf. “Ik ben gewoon het gelukkigst met wie ik zelf ben en hoe ik eruit zie. En als dat over twintig jaar kaal met rimpels is, dan is dat kaal met rimpels.”

Beautyritueel
Robert is niet echt ijdel, maar hij heeft wel een beautyritueel. Hij smeert elke ochtend crème op zijn gezicht. Ook scrubt hij zijn handen elke dag, want hij houdt ze graag zijdezacht.

Invisible Pores
Na de kruidenpeeling krijgt Robert het Invisible Pores serum mee. Dit serum gaat huidveroudering tegen en maakt poriën fijner. Daarnaast geeft een matte uitstraling aan de huid en werkt talgreducerend.

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.