Injectables behandeling

Botox
Dermatoloog A. Dijkstra begint met het behandelen van de frons. Ze spuit een spierontspanner in de fronsspier, zodat deze ontspant. Hierdoor wordt de blik van Karin verzacht.

Restylane
Vervolgens gaat dokter Dijkstra het gezicht van Karin re-shapen. Door het jukbeen op te vullen met Restylane Sub Q zal de vorm van het gezicht weer in harmonie gemaakt worden. Restylane is een filler op basis van Hyaluronzuur, dat het vochtgehalte van de huid hersteld. Het resultaat van een Restylane behandeling kan zes tot twaalf maanden aanhouden, dus Karin zal lang plezier hebben van het mooie resultaat.

Resultaat van de injectable behandeling
Na tien dagen is het resultaat van de behandeling zichtbaar. En Karin vind dat ze er veel frisser en uitgeruster uitziet.

Wil je meet weten over de injectables van Bergman Clinics, bel gerust met: 088 9000 500.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.