Carice van Houten krijgt de nieuwe Dermasweep behandeling

Dermasweep
Dermasweep is een intensieve gezichtspeeling om de afvoer van dode huidcellen te versnellen. Een nylon borsteltje verwijdert de dode huidcellen en stimuleert tegelijkertijd de bloedcirculatie.

Draaidagen
Als Carice aan het draaien is, dan merkt ze dat aan haar huid. “Als ik veel aan het draaien ben dan merk ik het wel. Dan is mijn huid vrij snel moe en krijg ik pukkeltjes.” Elke dag met make up onder felle lampen staan doet je huid geen goed. Daarom reinigt Carice haar huid altijd grondig.

Multi Task
Carice krijgt de Multi Task mee naar huis. Deze dag- en nachtcrème voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. Multi Task voorkomt en vertraagt de eerste tekenen van huidveroudering door het DNA te beschermen en het immuunsysteem van de huid te verbeteren.

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.