Carice van Houten krijgt de nieuwe Dermasweep behandeling

Dermasweep
Dermasweep is een intensieve gezichtspeeling om de afvoer van dode huidcellen te versnellen. Een nylon borsteltje verwijdert de dode huidcellen en stimuleert tegelijkertijd de bloedcirculatie.

Draaidagen
Als Carice aan het draaien is, dan merkt ze dat aan haar huid. “Als ik veel aan het draaien ben dan merk ik het wel. Dan is mijn huid vrij snel moe en krijg ik pukkeltjes.” Elke dag met make up onder felle lampen staan doet je huid geen goed. Daarom reinigt Carice haar huid altijd grondig.

Multi Task
Carice krijgt de Multi Task mee naar huis. Deze dag- en nachtcrème voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. Multi Task voorkomt en vertraagt de eerste tekenen van huidveroudering door het DNA te beschermen en het immuunsysteem van de huid te verbeteren.

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.