TCA peeling

Behandeling
De behandeling van Simone zal uit twee delen bestaan. Allereerst krijgt ze een Jessner/TCA peeling. Deze behandeling zal de huidstructuur van Simone verbeteren en de kleur van haar huid egaliseren. Na het aanbrengen van de TCA oplossing wordt het gezicht van Simone helemaal wit. De aankomende week zal de huid loslaten en na 7 dagen is de hele huid vernieuwd.


Restylane
Na een week komt Simone weer terug in de MediSpa voor het tweede deel van de behandeling. Cosmetisch arts dokter Suyker behandelt de rimpels in haar wangen met de filler Restylane. De huid wordt verstevigd en de rimpels worden vervaagd. Vervolgens wordt haar fronsrimpel behandeld met Botox.


Duur resultaat
Botox behoudt na een eerste inspuiting, vier tot vijf maanden zijn werking. Indien je de behandeling vaker achter elkaar uitvoert, zult je steeds langer van het resultaat genieten. Restylane wordt gemiddeld na zes tot twaalf maanden door het lichaam afgebroken. Simone is heel blij met het eindresultaat.

Wil je meer weten over de TCA peeling? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nl

 

Kijk voor meer informatie over Restylane op www.restylane.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.