Assisteer mij
Assisteer mij

Manuela Kemp krijgt een laserbehandeling tegen couperose

Laserbehandeling Elos eStyle
Bij couperose zijn de haarvaatjes in je huid opengesprongen. De eStyle techniek werkt met licht en radiofrequentie. Allereerst wordt er een verkoelende gel aangebracht op de huid. Dan wordt de behandelkop op de huid gezet en deze geeft flitsjes. De warmte vernietigt de vaatjes, zodat de couperose wordt verminderd. Deze techniek bestrijdt ook pigmentvlekken, zonbeschadiging en is geschikt voor ieder huidtype.

Onzeker
Manuela Kemp kan soms redelijk onzeker zijn. Toch vindt ze het niet erg om ouder te worden. “Ik voel me nu veel mooier dan toen ik 25 was.”

Supreme Cream
Na de behandeling krijgt Manuela de Supreme Cream mee naar huis. Deze crème heeft een liftende en rimpelbestrijdende werking en gaat de strijd aan met natuurlijke huidveroudering. Het is een optimale verzorging voor dag en nacht.


Wil je meer weten over de Elos eStyle techniek? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.