Manuela Kemp krijgt een laserbehandeling tegen couperose

Laserbehandeling Elos eStyle
Bij couperose zijn de haarvaatjes in je huid opengesprongen. De eStyle techniek werkt met licht en radiofrequentie. Allereerst wordt er een verkoelende gel aangebracht op de huid. Dan wordt de behandelkop op de huid gezet en deze geeft flitsjes. De warmte vernietigt de vaatjes, zodat de couperose wordt verminderd. Deze techniek bestrijdt ook pigmentvlekken, zonbeschadiging en is geschikt voor ieder huidtype.

Onzeker
Manuela Kemp kan soms redelijk onzeker zijn. Toch vindt ze het niet erg om ouder te worden. “Ik voel me nu veel mooier dan toen ik 25 was.”

Supreme Cream
Na de behandeling krijgt Manuela de Supreme Cream mee naar huis. Deze crème heeft een liftende en rimpelbestrijdende werking en gaat de strijd aan met natuurlijke huidveroudering. Het is een optimale verzorging voor dag en nacht.


Wil je meer weten over de Elos eStyle techniek? Kijk voor meer informatie op www.bergmanclinics.nl

 Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png