GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van C maessen koning

Geplaatst op:
14-03-2013
Behandeling:
Buikwandcorrectie
Naam:
C maessen koning
Leeftijd:
1

Reactie:

Hallo
Ik ben een moeder van vandaag precies 44jaar. En heb afgelopen dinsdag 12 mrt een b.w.c gehad in de bergmankliniek in Den Haag.Hier heb ik lang voor moeten knokken om deze vergoedt te krijgen.Na 5 afwijzingen had ik nog maar 1 optie dat de dermatoloog ook aangaf dat er sprake was van onbehandelbare smetplekken.

Deze heeft na verschillende consulten een brief opgesteldt.En tot mijn verbazing kreeg ik op 22 jan de verjaardag van mijn jongste zoon telefoon van de bergmankliniek.

Ooh wat was ik blij!!.De keuze voor de p.c was voor mij makkelijk.In 1993 ben ik in Heerlen geopereerd door Dr.Koopmann.Deze lieve maar vooral zeer kundige plastische chirurg heeft echt goude handen. Een ware vakman. Nu ben ik 2 dgn verder en t ziet er echt al geweldig uit. Pijnvrij en voel t echt als een nieuw begin. Ook wil ik hierbij mijn vrouwelijke anethesist Dr.Van Kleef en het ok team bedanken voor de aangename sfeer. En de goede zorg en uitleg. En dan als laatste het verpleegkundige team wat mij zo goed heeft opgevangen en verwend.

Dat ik best nog een paar dagen had willen blijven.Nou nogmaals mijn hartelijke dank Bergman clinics Den Haag. Jullie laten mensen echt in hun waarde!!!

Ik heb me heel bijzonder gevoeldt en raadt t iedereen aan om jullie te bezoeken.Een 10 met een gouden griffel.Groetjes uit Limburg


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.