GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Kooijman

Geplaatst op:
20-09-2012
Behandeling:
Endoscopie
Naam:
Kooijman
Leeftijd:
57

Reactie:

Een paar maanden geleden kwam ik bij Dr. Schaap ivm langdurig bestaande klachten waarvan de grootste: extreme vermoeidheid, spiertrekkingen, pijn aan de botten, concentratieverlies, onregelmatige en wisselende stoelgang etc. Ik kon moeilijk geloven dat dit alles alleen maar "tussen de oren" zou zitten maar als het vaak genoeg gezegd is ga je dat bijna denken.


Eindelijk had ik het gevoel "gehoord" te worden. Er werd ook direct aktie ondernomen om e.e.a. uit te sluiten. Bloed werd ter plekke afgenomen en de resultaten daarvan waren al snel binnen. Hieruit bleek dat er mogelijk sprake zou kunnen zijn van een B12 tekort op weefselniveau. Er werd direct gestart met een behandelingsplan waarvan de effecten nu duidelijk merkbaar zijn. Ik voel me weer als herboren! Nagenoeg zonder pijnen; op termijn zal dat ook verdwijnen.

Deze arts was zo alert om ook een endoscopisch onderzoek te verrichten aangezien mijn moeder darmkanker heeft gehad. Er werden tijdens dat onderzoek 3 poliepen gevonden en weggehaald.
Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik met Bergman Clinics in aanraking ben gekomen. Op alle fronten krijgen ze van mij dan ook een vette 10!!!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.