Reactie van Chantal

Geplaatst op:
09-03-2013
Behandeling:
Voet
Naam:
Chantal
Leeftijd:
19

Reactie:

Nu al bijna twee jaar geleden dat ik bij bergman clinics ben geweest. Wat was dat een goede ervaring is dat geweest!

Ik kwam er nadat ik al 3x aan mijn voet was geopereerd vanwege een halux valgus in een gewoon ziekenhuis. Al na de eerste operatie kwamen er allemaal bijwerkingen zoals Postraumatische dystrofie. Hier moest ik hard en lang voor revalideren en daarna kwamen er schroefjes los te zitten, deze moesten ook weer operatief verwijderd worden. En toen ik eindelijke weer goed kon lopen, kwam er weer een schroefje los. Ook deze werd weer verwijderd, maar de pijn bleef. Toen heeft de dokter mij doorgestuurd naar Bergman Clinics.

De dokter hier zag meteen dat het niet goed was gedaan en ik mocht weer geopeerd worden, maar dit keer voor het laatst. De pijn is nu nog niet voor 100% weg, maar hier is goed mee te leven. Wat een super mensen die hier werken!!!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Het is momenteel erg druk bij ons Contact & Service Center. Daardoor kan het iets langer duren voordat u telefonisch te woord wordt gestaan. Alvast dank voor uw begrip.

Vanaf begin mei hebben wij onze zorg stapsgewijs uitgebreid. U bent nu weer welkom voor alle verzekerde en onverzekerde zorg die wij voor het uitbreken van het coronavirus ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen. We willen uw bezoek aan onze focuskliniek veilig laten verlopen en hebben hiervoor de benodigde maatregelen getroffen. 

  • Om de 1.5 meter afstand in de klinieken te waarborgen, zijn veel consulten nog telefonisch. U wordt gebeld wanneer uw afspraak in de kliniek is, anders is deze telefonisch.
  • Wanneer uw afspraak voor een behandeling /operatie eerder is afgezegd i.v.m. corona, bellen wij u zo snel mogelijk voor een nieuwe afspraak. Toch vragen wij u nog even geduld te hebben. Wij volgen bij het herplannen de richtlijnen van het RIVM en urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

 

 Kijk hier voor meer informatie.