GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van dhr. B.Bols

Geplaatst op:
23-11-2012
Behandeling:
Afgeschoven lage rugwervel
Naam:
dhr. B.Bols
Leeftijd:
68

Reactie:

Nadat ik al enkele jaren steeds meer pijn in mijn rechterbeen kreeg met name bij staan en wandelen, ben ik in het ziekenhuis terecht gekomen voor nader onderzoek. O.a een MRI-scan laten maken. De diagnose van een neurochirurg was: een afgeschoven rugwervel waardoor de hoofdzenuw naar mijn rechterbeen steeds meer klem kwam te zitten. Advies: een ingrijpende rugoperatie in een academisch ziekenhuis met de prognose op een goed eindresultaat. Maar ook de prognose van een herstelperiode van ruim een half jaar, met fysiotherapie e.d. Dus heel veel ongemak na de operatie omdat de rug helemaal opengemaakt moest worden om zodoende de operatie goed te kunnen uitvoeren.


Ik ben toen zelf gaan zoeken op internet en ben uiteindelijk voor een second opinion terecht gekomen bij dr.Schröder in de Bergmankliniek in Naarden, omdat ik daar heel positieve reaties van ex-patienten las. Dr.Schröder stelde dezelfde diagnose: afgeschoven rugwervel met beklemming van de zenuw naar het rechterbeen, maar had een heel ander behandelplan voor mij. Mijn kwaal leende zich uitstekend voor een operatie met de sextant methode (soort robot) en het gevolg zou dan zijn dat ik een veel kortere herstelperiode tegemoet ging, met zeker de prognose van een evengoed eindresultaat als in het ziekenhuis.

Om een lang verhaal niet nog veel langer te maken: ik ben op dinsdagmorgen 9 oktober 2012 geopereerd door dr.Schröder en ik kon donderdag 11 oktober gewoon zittend in de eigen auto, naast mij vrouw, weer naar huis. Geen nabenadeling nodig, geen fysiotherapie. Ik kon meteen eigenlijk weer pijnloos lopen en staan. De paar dagen dat ik in Naarden ben geweest, heb ik een prima verzorging gehad, een prachtige 1 persoonskamer en heerlijke maaltijden. Maar het meest blij ben ik dat ik nu, na enkele weken al, eigenlijk geen beperkingen meer heb.

Ik kan dan ook iedereen aanraden om met het probleem dat ik had zeker contact te zoeken met de Bergmankliniek en zich te laten behandelen door dr.Schröder, wiens deskundigheid ik zeer hoog heb. Nu, zes weken na de operatie, ben ik nog een keer teruggeweest bij dr.Schröder. We waren allebei zeer tevreden over hoe het allemaal gegaan is en het resultaat is dan ook eigenlijk perfect. Bij het afscheid hebben we dan ook geconstateerd dat dit nu helemaal afgewerkt is. Klaar, helemaal klaar.Het kan niet beter.

Achteraf denk ik wel eens: had ik dit maar 2 jaar eerder laten doen.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.