GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Claire Noot

Geplaatst op:
20-09-2012
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Claire Noot
Leeftijd:
24

Reactie:

Op 31 juli 2012 ben ik geopereerd aan een dubbele rughernia door Dr. M.L.J.F. Schroder. Deze rughernia was al op een dusdanig niveau dat ik al een half jaar op bed lag en nauwelijks meer kon bewegen; de kwaliteit van leven was mij totaal ontnomen. De hernia had tot gevolg dat de pijn uitstraalde naar mijn linkerbeen, waardoor ik deze niet meer goed kon bewegen, laat staan op staan. Een week nadat ik op consult was geweest kon ik al geholpen worden, terwijl ik in reguliere ziekenhuizen op een wachtlijst van maanden zou worden geplaatst.

Het was achteraf een zeer complexe operatie, maar hier heb ik zelf vrij weinig van gemerkt. De dag na de operatie mocht ik al naar huis met lichte medicatie (diclofenac en paracetamol), wat ik erg curieus vond na maanden zware morfine te hebben geslikt. De voorgeschreven medicatie was echter meer dan voldoende: de pijn in mijn rug en been waren direct na de operatie verdwenen!

Na twee weken kon ik alweer beginnen met rustig aan stukjes wandelen, wat erg goed ging. Hierna ben ik ook gaan proberen te fietsen, wat onvoorstelbaar is, zo kort na de operatie! Ook dit ging allemaal buitengewoon goed.

Door de expertise van Dr. M.L.J.F. Schröder, een zeer vriendelijk en geestig man, was ik na een maand al in staat weer te wandelen, te fietsen en de dagelijkse routine rustig aan op te pakken.


Ik ben Dr. M.L.J.F. Schröder zeer dankbaar voor zijn verrichtte wonder. Door zijn deskundigheid kan ik, een 24-jarige vrouw, mijn leven weer met plezier beleven na meer dan een half jaar van pijn en ellende.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.