GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Nico Heshusius

Geplaatst op:
09-08-2012
Behandeling:
Rugpijn
Naam:
Nico Heshusius
Leeftijd:
58

Reactie:

L.S.,

Na te zijn gediagnostiseerd met een ernstige discopathie L5-S1, ben ik op 21 juni 2012 geopereerd door Dr. M.L.J.F. Schroder. Na jarenlange klachten en vergeefse behandelingen ben ik door een team van artsen (neuroloog, revalidatiearts, anesthesioloog/pijnbestrijder en psychiater) voor een second opinion doorverwezen naar de Bergman Kliniek in Naarden, alwaar Dr. Schroder de behandeling heeft overgenomen. Twee uitgebreide testen hebben geleid tot het aan mij aanbieden van een operatie, de zgn. transaxiale spondylodese L5-S1 met het minimaal invasieve Axialif-systeem. Vandaag, 9 augustus 2012, 7 weken later, kan ik melden dat de oorspronkelijke klachten zich af en toe voordoen, maar dit is vooral gelegen in het feit dat mijn zenuwfunctie een nieuw evenwicht moet instellen. Tot op heden zijn de oorspronkelijke klachten voor mijn gevoel met 90% afgenomen, en kan ik mijn focus weer op de toekomst richten, i.p.v. te blijven hangen in het verleden. Over ong. een jaar moet ik een CT-scan (computertomografie) laten maken, waarop de vergroiing van de wervels te zien moet zijn. Hiervoor moest ik (helaas) wel stoppen met roken! Dit is inmiddels gelukt!
Conclusie: ik ben zeer tevreden met dit resultaat tot nu toe en zal over ongeveer een jaar zeker weer van mij laten horen op deze site.
Dr. Schroder en verplegend personeel, zeer bedankt voor de goede zorgen en het resultaat. Tot over een jaar op deze pagina!

Met vriendelijke groet.

Nico Heshusius.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.