GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van J.A. Herweijer

Geplaatst op:
15-08-2012
Behandeling:
Wervelkanaalvernauwing
Naam:
J.A. Herweijer
Leeftijd:
63

Reactie:

Op 9 augustus 2012 heb ik een spondolydese ingreep met sextant robot ondergaan in de Bergman Kliniek in Naarden.
Neurochirurg dr. Schroder heeft een waar kunst stukje geleverd. Na een traditionele kanaalstenose operatie in 2004 kwamen alras de problemen in mijn benen terug. Diverse specialisten hebben in de afgelopen 8 jaar mijn problematiek bestudeerd. Een oplossing kwam er niet en ondertussen ging ik steeds slechter lopen. Een laatste opinie in 2011 ontnam mij de laatste hoop. Opereren was alleen nog een optie als ik in een rolstoel zou zitten. Dan was er een kans van 5% dat ik wellicht uit de rolstoel zou komen.

Na een langdurige zoektocht naar toch een oplossing kwam ik tenslotte terecht bij dr. Schroder. Samen met dr. Van der Doel, neuroloog, kwamen zij tot de conclusie dat er wel degelijk mogelijkheden bestonden om mijn probleem op te lossen. Dat was in juli 2012 en op dat moment kom ik nog slechts max. 50 meter lopen. Na een MRI en een uiterst zorgvuldig gesprek met Dr. Schroder werd besloten op 9 augustus te opereren, een zgn. spondylodese ingreep met de sextant robot werd voorgsteld.

Direct na de operatie voelden mijn benen aan als herboren. 10 augustus mocht ik voor het eerst het bed verlaten. Het was en is een wereldse ervaring als je dan ontdekt dat je opeens pijnloos kunt lopen en je benen niet na 50 meter meer blokkeren. Ik kon mijn vreugde nauwelijks onder controle houden. Natuurlijk zijn er nog napijnen van deze ingrijpende operatie maar dat valt in het niet bij de vreugde van het pijnloos kunnen lopen. Dr. Schroder en zijn mederwerkers hebben er voor gezorgd dat een voor mij uitzichtloze situatie opeens is veranderd in een hemel op aarde.

Ik ben het hele team veel dank verschuldigd. Dr. Schroder kan bij mij niet kapot. Zijn kundigheid heeft mijn leven een nieuwe impuls gegeven. Op zijn advies ben ik ook nog eens kilo' s afgevallen. Dank voor dit geschenk.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.