GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Ingeborg van der Lee

Geplaatst op:
08-04-2012
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Ingeborg van der Lee
Leeftijd:
47

Reactie:

Mijn rug was na verwaarloosd trauma na een verkeersongeval in slechte staat, maar artsen in diverse ziekenhuizen (zelfs Academische) zaten niet te trappelen er iets aan te doen. "Er mee leven en mijn leven aanpassen" was het devies. Naarmate de tijd vorderde, kon ik steeds minder. De pijn was vreselijk, ik zakte geregeld door mijn benen, liep als een dronkenman, kon niet meer zitten, bukken, stilstaan....

Toen kwam ik gelukkig bij Bergman Clinics terecht bij Dr. M. Schroder. Eindelijk iemand die behandeling wel zag zitten ook al vertelde hij mij heel eerlijk dat de staat van mijn rug dusdanig was dat ik niet op succes moest rekenen.


In juni 2011 heb ik de eerste operatie ondergaan om een hernia L4/L5 succesvol te herstellen en in oktober 2011 is bij mij een spondylodese d.m.v. de sextant methode van L2/L3 uitgevoerd (het vastzetten van wervels en het inbrengen van een cage als tussenwervelschijf).

Al 24 uur na die operatie voelde ik verschil, door de napijn heen. Mijn wervels voelden stevig aan, schoven niet meer over elkaar bij de geringste beweging en ik kon recht zitten. De beenpijn was verdwenen. In de loop van de revalidatie verdween ook de zwakte van de benen en alle overige klachten die ik had.

Ik ben enigszins beperkter geraakt in mijn bewegingsvrijheid doordat een gedeelte van de rug niet meer kan buigen. Maar daar wen je aan. Mijn leven ziet er zo anders uit doordat ik niet meer elk uur van de dag heftige pijn heb en ik weer alles kan wat ik wil. Nog elke dag ben ik zo ontzettend blij dat Dr. Schroder deze behandeling heeft willen doen.

De kennis en kunde van Dr. Schrder gaven mij vanaf dag 1 een groot vertrouwen in de voorgestelde behandelingen. Verder is de kwaliteit van de zorg die je ontvangt bij Bergman Clinics werkelijk top.

Maar het belangrijkste is dat ik weer een gewoon leven kan leiden. Ik weet dat op termijn er nog wel het e.e.a. moet worden gefikst aan mijn wervels in de lagere niveaus en mij dan nog een spondylodese te wachten staat. En ik weet heel zeker dat ik dan nergens anders wil worden behandeld dan bij Bergman door Dr. Schroder.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.