GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Alexander Snoeijs

Geplaatst op:
16-12-2011
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Alexander Snoeijs
Leeftijd:
55

Reactie:

Na een week vreselijke pijn door een totale blokkade van mijn linker been werd ik per ambulance getransporteerd naar de Bergman Kliniek in Naarden.

Na een kort intakegesprek met Dr. Schröder , met wie ik de MRI scan kon bekijken, werd een laterale hernia geconstateerd. De volgende dag kon ik al geopereerd worden! Top! Het vooruitzicht om van de pijn af te komen.... Ondanks die pijn, de pijnstilling hielp niet veel meer, voelde ik me die avond en nacht als een gast. Niets dan lof voor verplegend personeel en de accomodatie is echt super. Eenmaal op de operatiezaal viel de humor, het plezier en de goede zorg en betrokkenheid van de staf daar op. Na nog een kort gesprek met Dr. Schröder onder zeil en daarna: bijkomen en direct het besef, dat de pijn weg was, helemaal weg. Echt niet te geloven! En diezelfde avond liep ik al aan de arm van verpleger Ruud een rondje door de gang... 10 jaar geleden ben ik al eens geopereerd aan dezelfde wervel, toen betekende dat 3 maanden revalidatie, nu liep ik dezelfde avond gewoon rond zonder pijn!

Na twee weken weer voorzichtig, aan het werk gegaan. Geen pijn meer gehad, wel nog een paar weken een bed in de kamer, om uit te rusten. Wat een top locatie...Wat een kwaliteit wordt er in de Bergman kliniek geleverd. En ik heb me er vooral ook gast gevoeld, geen patiënt. Dr. Schröder en het team:echt heel erg bedankt voor dit top resultaat. Als ZZP-er is het helemaal belangrijk om kort uit de running te zijn.

Dus: heb je een hernia, dan niet tobben maar gelijk naar de Berman kliniek. Bij nacontrole zat de wachtkamer helemaal vol, dacht dat wordt een lange zit, maar niets daarvan op afgesproken tijd werd ik door Dr. Schroder opgehaald, ook uitstekend!Nu na vier weken is alles werkelijk perfect en het voelt goed aan, ik kan alles weer zonder pijn, heerlijk.

Nogmaals dank.
Lex Snoeijs


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.