GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Els Berden

Geplaatst op:
09-11-2011
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Els Berden
Leeftijd:
55

Reactie:

Graag wil ik een groot compliment maken aan Bergman Clinics in Naarden en in het bijzonder aan dr. Schröder, die als neurochirurg mij van hele vervelende pijnen heeft afgeholpen.

Na het stellen van een diagnose door een neuroloog, leek een herniaoperatie onvermijdelijk. Daarvoor heb ik gekozen om dat in de Bergman Clinics te laten doen. Tijdens een prettig eerste gesprek met dr. Schröder werd al meteen duidelijk, dat ik hier te doen had met een vakman. Een heldere uitleg van voor- en nadelen van de operatie deed mij besluiten de operatie door te zetten. Dr. Schröder regelde nog dezelfde middag een gesprek met de anesthesist, zodat ik daarvoor niet terug hoefde te komen en werd tevens een datum voor de operatie afgesproken.

Op 25 oktober werd ik ’s morgens vroeg opgevangen door het verplegend personeel en om 12.00 uur werd ik geopereerd. Met heftige pijnen ging ik de operatie in en pijnvrij kwam ik bij uit de narcose. Aan het eind van de middag mocht ik al weer wat stappen zetten en werd ik ook nog even bezocht door dr. Schröder, die mij heeft uitgelegd, wat er is gebeurd. De volgende morgen kon ik weer naar huis, waar ik uiteraard wel voorzichtig moet zijn, maar het advies ‘luister naar je lichaam’ ter harte neem. Ik kan inmiddels al weer redelijk veel en zit dicht aan tegen mijn volledige herstel. Dr. Schröder heeft mij nog een keer gebeld, wat uitleg en tips gegeven en mij verder succes gewenst met mijn herstel. Zijn job zit er op.

Ik dank hem voor de behandeling en ik dank Bergman Clinics voor de snelle en adequate wijze waarop ik ben behandeld, waarbij ik zeker ook wil opmerken, dat de uitstraling van Bergman Clinics eerder aan een hotel doet denken dan aan een ziekenhuis. Dat is wel zo prettig!

Els Berden


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.