GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van J.F. Weema

Geplaatst op:
17-10-2011
Behandeling:
Rughernia
Naam:
J.F. Weema
Leeftijd:
48

Reactie:

Hallo,
Hier een reactie op mijn behandeling in de Bergman kliniek.
Ik heb in september 2010 tijdens hert sporten een hernia opgelopen en ben daar in februari 2011 in het ziekenhuis in mijn woonplaats aan geopereerd,helaas was 1 dag later de hernia weer terug.


Ik ben opnieuw op de wachtlijst gezet en zou halverwege september 2011 opnieuw worden geopereerd.
Ik werd toen in augustus gebelt door de afdeling opname dat alle hernia operaties wegens omstandigheden werden opgeschort en ik waarschijnlijk in oktober zou worden geholpen of misschien nog wel later, maar daar zou ik nog over worden bericht.


Met de pijnstillers die ik toen had was dat nog wel enigzins vol te houden, tot dat ik op de laatste dag van de vakantie me verstapte en en ik geen stap meer kon lopen.
Ik heb dat nog 2 weken weten vol te houden tot dat ik s'avonds van de bank op wilde staan en door me benen zakten en over de grond kroop en rolde van de pijn. Via de eerste hulp ben ik die avond opgenomen en de nodige medicatie tegen de pijn gekregen maar dat haalde niets uit, de pijn werd niet minder of verlicht.

Na 3 dagen werd er besloten een nieuwe M.R.I. scan te maken en toen bleek dat die tussenwervel er nog verder tussenuit was geschoven en daar mee de hernia ook groter was als voorheen, vandaar ook dat alle medicatie niet meer hielp.

Toen werd mij de optie geboden om overgebracht te worden naar de Bergman kliniek omdat er geen zicht was waneer ik geopereerd zou kunnen worden en de pijn voor mij ondragelijk was. (Een optie die ik met bijdehanden aanpakte) De arts van het ziekenhuis heeft toen op donderdag contact gehad met de Bergman kliniek en neurochirurg Dr. Schroder.
Er werd besloten om mij vrijdags om 10.30 uur over te brengen en dan zou ik die zelfde dag om 15.00 uur nog geopereerd worden,en zo is het ook verlopen. Ik kwam om 16.15 terug op mijn kamer en om 18.30 uur liep alweer buiten in de tuin van de kliniek.

Later begreep ik van het verplegend personeel dat Dr. Schroder speciaal voor mij op zijn vrijedag was terug gekomen om de operatie uit te voeren, en dat vond en vind ik echt ongelovelijk! Dat een arts op zijn vrije dag terug komt om een ingreep te doen om iemand van die helse pijn af te helpen, ik heb Dr. Schroder per kaart laten weten hoe enorm ik dat gewaardeerd heb, als ik daar nu nog aan denk kan ik het nog niet bevatten dat een Chirurg dat doet!


Voor mij is dat een bewijs dat deze arts echt begaan is met het lot van patienten en mensen die enorme pijn lijden. Het is nu 4 weken geleden dat ik ben geopereerd en ik heb af en toe nog een beetje last van mijn been, maar daar had de arts mij al voor gewaarschuwd dat je af en toe nog van die pijnscheuten kan hebben, omdat de zenuwen zolang bekneld heeft gezeten en dat ik niet meteen in paniek moet raken als dat gebeurd. Het heeft een lange herstel periode nodig, en het gaat elke dag een stukje beter, en heel af toe moet ik nog een paracetamol innemen tegen dat beetje pijn wat ik zo nu en dan nog voel,maar dat staat niet in verhouding met de pijn die ik een jaar lang heb gehad.

En ik kom gelukkig ook weer wat aan in gewicht want ik was 16 kilo afgevallen puur van de pijn.


Dus wat mij betreft alle lof voor de Bergman kliniek en zeker ook voor al het verplegend personeel! Ook deze mensen zijn zeer geduldig en behulpzaam en reageren direct als je op de bel drukt. Dat heb ik in andere ziekenhuizen wel eens anders ervaren.


Dus nogmaals alle lof voor alle medewerkers van de Bergman kliniek.

Met vriendelijke groet,

John Weema


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.