GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van houtkamp.k

Geplaatst op:
20-09-2011
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
houtkamp.k
Leeftijd:
58

Reactie:

ik ben in juli 2011 , geopereerd aan een ruggemerg beknelling in de bergman kliniek in naarden, ik had hevige pijnen in nek, schouder , doortrekkend mijn arm in. deze pijnen werden toch te heftig, om mee door te werken {eigen baas }dus uitstellen maar !!

In juni 2011 scan laten maken, van nek en wervelkolom, hieruit bleek dat het goed mis was in mijn nek, ik had een zogenaamde ruggemergbeknelling ! Er moest snel wat aan gedaan worden!! dus afspraak ge maakt met de bergman kliniek en wel met dr. schoder! Die adviseerde mij om zo snel mogelijk een operatie te plennen! Zo gezegd , zo gedaan . Het kon snel , dus geen lange wachttijden !! Donderdag morgen , was het dan zo ver! Ik werd om 7.30 uur verwacht in de bergman kliniek en zou die dag als eerste geholpen worden, het ontvangst aldaar was zeeeer prettig , vriendelijk personeel !!

En om 8 uur ga je dan naar de o.k ! nerveus dus!! veel tijd had daar niet voor, narcose en weg ben je! gelukkig ook weer wakker geworden !! ha ha !! De kamer waar je dan wakker wordt is heel rustig ingericht, en je ligt altijd alleen, {wat ik prettig vind }.

De operatie was goed gegaan, eenmaal {open } werd er ook nog een behoorlijke grote hernia gevonden , die is ook weggehaald !! De nazorg van het verplegend personeel , kan niet anders zeggen :TOP !!

Voor dat het weet is het vrijdag, en dan kan je alweer naar huis !!! Wel rustig aan doen! Vanaf het wakker worden van de narcose realiseer je je , dat je geen pijn meer hebt !! en dat is een heerlijk gevoel ! alles is dus perfect gegaan , en ook dr schoder was zeer tevreden over het resultaat !!! Het is mij allemaal meegevallen , mede door het perfect

e werk van het medische team en het verplegend personeel!! Gek gezegd , maar ik ben een zeer te vrede "klant "lees patient Voor die gene die dat gelezen hebben , kan ik u de BERGMAN kliniek , zeer zeker aanraden !! MET DANK AAN DR.SCHODER EN ZIJN STAF !!!!


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.