GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Ingrid Mantje-van Bragt

Geplaatst op:
05-10-2013
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
Ingrid Mantje-van Bragt
Leeftijd:
47

Reactie:

Veel last van de nek nadat ik plotseling in april hard had moeten remmen omdat er een auto tussen schoot. Met uitstraling naar linker hand krachtsverlies. Tintelingen duim en wijsvinger linkerhand. Krachtsvermindering li-voet en tintelingen li-onderbeen/voet. Pijn in de onderrug.

Verwijzing van e huisarts voor de neuroloog gehad. Gekozen voor de Bergman clinic. Daar ik in 2007 ben geopereerd aan mijn schouder door Drs. Van de List. Wat mij toen zeer goed is bevallen en de schouder is weer helemaal goed gekomen. Eerst een afspraak bij Drs. Ten Have op 4 sept'13(een hele aardige goede neuroloog)die dacht dat het de banden waren. Mri-scan gehad op 18 sept '13 daar bleek een nekhernia te zitten C5-6. Door verwezen naar Dr. Zeilstra maar die had pas over 2 weken plek.

Gekozen voor Dr. Schröder kon ik al snel terecht op 23 sept '13.Dr. Schröder is een zeer kundige neurochirurg die het zekere voor het onzekere neemt. En makkelijk toegankelijk is in gesprek. Legt ook alles goed uit. Bij de nekhernia was een cyste te zien. Dr. Schröder wilde nog een keer een MRI-scan op 26 sept'13 met 1 mm scoop.Op 30 sept '13 terug naar Dr.Schröder. Daarop was te zien dat de cyste in het bot zat die was het dus niet die de klachten veroorzaakte. Op de MRI-Scan was naast de Nekhernia ook een beklemming van de zenuw te zien. Wat ook evt mijn klachten li hand tintelingen verklaarde.

Dr. Schröder besloot de nekhernia te opereren op 3 okt '13. Super snel allemaal. Geen eindeloze wachttijden! Niet van kastje naar de muur gestuurd! Dr.Schröder is een top neurochirurg mocht je ooit nek of rug klachten hebben. Zou ik Dr. Schröder in de Bergman Clinic in Naarden aanbevelen! 3 okt'13 geopereed toen ik op de uitslaapkamer lag merkte ik al dat de nekpijn weg was. Krachtsverlies li-hand en li voet was weg. Tintelingen in li-voet verdwenen. Alleen nog tintelingen in duim en wijvinger links. Nu alleen nog spierpijn.

Maar wat ben ik blij en dankbaar. Voel mij niet meer een oude dame die strompelt.Je ligt op een 1 pers kamer heerlijk is dat. Kundig en lieve verpleegkundigen. Ook de voedingsass zijn erg aardig en attent. Na de nekhernia operatie mag je je bed niet uit de volgende dag komt de fysiotherapeut om te kijken hoe het traplopen gaat. Daarna mag je met ontslag. Over 2 weken een bel afspraak met Dr. Schröder.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.