GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Ed Jager

Geplaatst op:
16-10-2013
Behandeling:
Nekhernia
Naam:
Ed Jager
Leeftijd:
48

Reactie:

Geachte lezers, Voor enige jaren terug kreeg ik zomaar uit het niks een heel scala aan klachten, vervolgens ga je in de molen en worden er diverse foto's gemaakt van mijn nek tot mijn stuitje........
conclusie niks aan de hand!....de pijn werd steeds heviger en niet uit te houden.....loopklachten pijn in mijn arm,borst,schouderbladen,onderrug enz. maar zoals ik al zei niks te vinden.

Oktober 2011 uitgeweken naar Los Angeles USA, via een goede vriend kwam ik in het cedar sinai ziekenhuis terecht vervolgens door de mri en de conclusie was mijn onderste ruggenwervel was op 5 plaatsen gescheurd endeze arts constateerde een dubbele nekhernia,de rug operatie heb ik daar laten doen en zelf dacht ik ook ivm mijn gezin om mijn nekhernia's toch in NL te laten doen dus opnieuw naar de neuroloog en er werd weer besloten om een mri te doen.

Het feit deed zich voor dat ik na de Mri met brute kracht omhoog getrokken werd en van de Mri afviel,ik lag te creperen van de pijn vervolgens een klacht ingediend en 1 week later terug voor de uitslag. De neuroloog zei zonder enige schroom hier loopt half nederland mee rond dus ik zie geen enkele noodzaak om hier wat mee te doen, ik vroeg in mijn argeloosheid ziet de wervel er goed uit die ze in USA hebben geopereerd? het antwoord was,daar ging hij niet over want tenslotte was ik in USA geopereerd, ik kreeg op verzoek een cd rom en dat was het.

Dit jaar kwam ik in hetzelfde ziekenhuis terecht bij de pijnpolie om mijn medicatie eventueel aan te passen, deze dokter keek mijn foto's en Mri in het systeem na en zei......nou nou u heeft een behoorlijk probleem in u nek. Ik vroeg op een nette manier en nu? hij zei ik verwijs je door naar mijn collega boven van neurologie en dat heb ik eigenlijk afgedaan en gezegd van ik zoek wel een ander ziekenhuis op, het koste wat moeite want tenslotte ging het over een second opinion uit en die moest de betreffende neuroloog uitschrijven, met wat gestuiter en wat stem verheffing kreeg ik de verwijzing voor de Bergman Clinics.

Tussen de eerste afspraak en de uiteindelijke operatie aan een dubbele nekhernia zat ongeveer 3 weken. Ik ben geopereerd door Dr Schroder, voor mij ben je een topper man! en natuurlijk iedereen die me geholpen heeft bij de Bergman Clinics.  

Ik hoop dat we in de toekomst meer voor elkaar kunnen betekenen, ik ben nog steeds onder de indruk van jullie algemene kunde en de client vriendelijkheid,de persoon staat bij jullie centraal ik voel me geen nummer.

Allemaal ontzettend bedankt! Met vriendelijke groeten Ed Jager Ps nu nog iemand die me geestelijke steun kan geven om de afgelopen jaren weg te poetsen.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.