GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Brigitte Merten

Geplaatst op:
08-11-2013
Behandeling:
Rugpijn
Naam:
Brigitte Merten
Leeftijd:
39

Reactie:

Op 23 oktober 2013 heeft dr. Schröder mij geopereerd aan mijn rug (platte tussenschijf en tevens hernia L4-L5) middels een Axialif / Spondylodese via de buik. Voor deze operatie is het een erg lange weg geweest welke ik met veel pijn heb doorlopen.

Na 6 fysiotherapeuten, osteopathie, 2 chiropractors, Fysius bewegingszorg en een laserbehandeling, kreeg ik van het ziekenhuis advies om dan maar revalidatietherapie te gaan volgen om “te leren omgaan met je pijn”. Zij konden niets meer voor mij en mijn gezin betekenen.

Van een erg actieve en sportieve jonge moeder, was ik veranderd in een oma van 85 en ondanks mijn positieve instelling, was ik een behoorlijke chagrijn geworden. Niks leuk zwemmen, voetballen ect. met mijn kinderen. Al mijn sportieve activiteiten waren inmiddels gereduceerd tot nihil en nog steeds en altijd die pijn. Tot ik mijn grens bereikte: ik was er meer dan klaar mee.

Ik ben verder gaan zoeken en kwam bij Bergman Clinics terecht. Hoe blij ik ben met dr. Schröder kan ik met geen woorden op papier beschrijven. Ook mijn grote complimenten aan dr. Poel en al het (verplegend) personeel. Heel erg betrokken, fijn en uiteraard professioneel. Dr. Schröder was in de voorgesprekken erg duidelijk over de eventuele risico’s en de verwachting. Is zeer kundig, wat mij het volste vertrouwen gaf in deze operatie.

Inmiddels ben ik bijna 2,5 week verder en het herstel gaat super. Volgende week ga ik deels mijn werk weer oppakken. Natuurlijk moet ik nog verder revalideren en “het echte” herstel zal tussen 6 en 12 maanden liggen. Maar lekker spelen met mijn kids en sporten ga ik zeker straks weer doen, daar ben ik van overtuigd.

Nogmaals mijn hartelijke dank.

Brigitte Merten


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.