GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Tiny Moehring-Miedema

Geplaatst op:
11-11-2013
Behandeling:
Afgeschoven lage rugwervel
Naam:
Tiny Moehring-Miedema
Leeftijd:
68

Reactie:

Na JAREN van rugpijn met uitstraling in het rechter been ben ik geopereerd aan een afgeschoven rugwervel en een zenuw die vele jaren beklemt heeft gezeten!

Na zoveel jaren dokteren en bij pijn poli,s gelopen te hebben en morfine pleisters gebruikt maar niets hielp ,ben ik via een gepensioneerd neurochirurg Dr Bongartz geattendeerd om naar D'r Schröder te gaan daar deze voor mijn klachten wat kon betekenen volgens hem. Wat ben ik hem daar dankbaar voor, heb meteen op korte termijn een afspraak kunnen maken met d'r Schröder en inderdaad deze legde mij precies uit wat er aan de hand was en dat hij mij kon opereren !

Ik had meteen een goed gevoel over de uitleg van wat hij zou uitvoeren en hoe ik verder na de operatie zou herstellen en wat ik verwachten kon alles was heel duidelijk ! Daar kunnen andere artsen nog wat van leren! Ik ben dan ook 1 Oktober geopereerd en zag er erg tegenop daar het toch een zware operatie was maar het is het waard geweest natuurlijk kon ik niet rekenen dat ik meteen pijn vrij zou zijn daar had ik te lang mee doorgelopen JAREN!

Maar ben nu 6 weken verder en hoera mijn been doet na zoveel jaren eens niet meer zoveel pijn ! Ik moet verder nog geduld hebben maar ik zie weer licht aan de horizon !

Ik heb deze kliniek hoog in het vaandel staan want het is een top ervaring geweest wat een personeel loopt daar rond !

En Dr Schröder wat een perfectionist ! Chapeau!!!!! ik zal het aan een ieder aan bevelen !BEDANKT. Bedankt en nog eens Bedankt


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.