GA TERUG
Reacties van cliënten

Reactie van Nicky

Geplaatst op:
28-12-2013
Behandeling:
Rughernia
Naam:
Nicky
Leeftijd:
14

Reactie:

Hallo ik ben Nicky en ik ben 14 jaar, ik heb al 2 jaar last van mijn rug en veel klachten ! Ik heb 2 jaar geleden een MRI scan gehad waaruit bleek dat ik een 3 dubbele hernia had.

Ik heb 6 weken lang fysiotherapie gehad wat niks heeft geholpen,ook bij verschillende artsen werd ik steeds weg gestuurd," neem maar een paracetamol " dat werd mij keer op keer gezegd. Ik heb daarna samen met mijn ouders besloten dat ik zelf actie ging ondernemen,en wij zijn toen naar de Bergman kliniek gegaan,wij konden die week meteen komen voor een gesprek, ze wilde mij heel graag helpen,maar het was ook lastig omdat ik pas 14 ben !

Daarom heb ik een proefblokade gekregen naast mijn zenuw ( een verdoving ) om te kijken of de pijn ook echt van mijn hernia kwam.De pijn kwam inderdaad van mijn hernia,ik had besloten de operatie te doen,ik heb hele goeie uitleg gekregen over hoe alles zou gaan,ik kon 1 week daarna meteen terecht om geopereerd te worden.

Toen ik binnen kwam werd ik naar mijn kamer gebracht,om half 1 werd ik opgehaald om mijn infuus te laten plaatsen,daarna werd ik opgehaald om naar de operatie kamer te gaan,daar kreeg ik mijn narcose,en 3 uurtjes later werd ik wakker op de uitslaapkamer. Ik werd na 10 minuten naar mijn eigen kamer gebracht om daar uit te rusten, aan het begin voelde het allemaal raar in me rug, maar de pijn die ik eerst had in mijn rug en been was helemaal weg !

Het enige wat ik voelde was mijn wondje,de volgende ochtend werd ik wakker gemaakt om wat te eten en daarna kwam de fysiotherapeut om te kijken of ik de trap op en af kon,het ging nog niet heel snel,maar ik kon weer normaal lopen ! Ik mocht daarna meteen weer naar huis,en lag om half 10 thuis op de bank, na 4 dagen ging ik buiten wat rondjes lopen met me moeder want was het binnen liggen wel zat.

Na 2 weken ben ik 2 uurtjes per dag naar school geweest, ik was nog wel snel moe, maar de pijn was helemaal verdwenen,nu zit ik op iets meer dan 3 weken na de operatie,en voel me helemaal prima, ik doe weer alles wat ik wil doen, behalve fietsen en zwaar tillen, me wondje ziet er heel mooi uit,en is echt heel klein,hij valt bijna niet op,ongeveer 2/3 cm.

Ik ben heel erg blij dat ik naar Bergman kliniek ( dokter Schröder )ben gegaan en daar na 2 jaar verlost ben van de pijn in mijn rug en been !


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.